birssorumvar Sabah güzel yiyor arkadaşlar, akşam da iyi yer. Aralarda kuru yemiş meyve vs. yemeyi de sever ama öğle yemeği yediremiyorum bir türlü. Zorlamak istemiyorum, telefona başvurmak da istemiyorum ama 3 öğün yesin istiyorum. Ne yapabilirim
bebikomomyy birssorumvar bence sabah ve akşam iyi yediği için zorlamayın ara öğünde yapıyormuş demekki yetiyor. Ara ara denersiniz vermeyi
Minigim38 birssorumvar benimki hiç bi zaman 3 öğün yemedi şuan 3,5 yaşında sabah ve akşam öğlen meyve çerez kek kurabiye geçiştirir
haticeysr0 birssorumvar benimki sürekli süt içiyor asla yemek yemiyor yoğurt çorbası pilav makarna sadece
sarikavun birssorumvar 37 yasindayim ogle yemegi yemem hic yemedim sevmem. 2 ana ogun ve ara ogunler yeterli geliyo demekki bebise. Zorlayip yemesini etkilemeyin bence
livanurvealpinannesi61 Minigim38 ara öğünler acıkmasını engeller o yüzdendir bende öğle birşeyler versem öğle yemeği yemez asla . 1 yaştan beri 3 öğün yerler
livanurvealpinannesi61 birssorumvar bazı öyle görümcemin kızları günde 2 öğün yer hatta bazen 1 öğün yediği oluyor. Benim iki çocuğum var 1 yaştan beri 3 öğün yerler onun dışındada meyve vs yerler biri 5 yaşında diğeri 7 yaşına girecek