ceren111 Kızlar oyuncak dolabı Alacagim. Sizde olup memnun kaldığınız var mı yada ben bunu aldım sakın almayın dediğiniz
surprizbebe ceren111 ikeadan almıltım oğluma. Plastik çekmeceli. O şimdi 9 yaşında. Kardeşinin oldu dolap. Taş gibi çok memnunum. Trofast serisi
Ballilokmam11 ceren111 ne kadar fazla çekmeceli olursa o kadar iyi oluyor tabi oyuncaklarınızin sayısına da bağlı bu durum ikea trofast 6 çekmeceli var ama asla sığmıyoruz kullanmadiklarimizi kaldırıyorum
Minigim38 ceren111 a101 den almıştım ben plastik çekmeceli koyacak alanım olsa 1 tane daha alırdım 6 çekmeceli bizimki 2 si büyük 4 ü küçük ama içi baya geniş
surprizbebe ceren111 4 çekmeceli benim. İkisi derin ikisi sığ çekmecelerin. Ben o şekilde seçmiştim. Bu dolaptan bitane daha olsa o da dolar yani😀
seval868_ ceren111 Ben bunu aldım şuan oyuncakları olmadığı için kıyafet dolabı olarak kullanıyorum memnunum
bluemomjean Aldığım en mantıklı şeylerden biri olduuu kesin al🌸🌸🌸 trendyolldan almıştım Bofigo diye geçiyordu 12’li. Bez, banyo malzemeleri, oyuncaklar,ıvırı zıvırı missss ilerde de boya kalemleri kitapları koyar inş güzelce kullanır uzun ömürlü bir ürün gibi
sancarmom ceren111 Bundan almıştım sepetleri ful gri olanından ama o kadar küçük çekmeceye gerek yokmuş sağlam güzel 2 senedir kullanıyoruz
Beraninannesii ceren111 Bime gelmişti bir yıl önce 100tlye bir takım almıştım biraz kalitesiz ama idare ediyor🌸