zezeyyy55 selam anneler, bebeğime 5 aylıkken tadımlar yaptırdım fakat 6 aylık olduk tatlı tuzlu hiç bir şekilde yemek yediremiyorum asla ağzını açmıyor bu süreçten geçen anneler nasıl atlattınız neler yaptınız 😫
cilginhatun2 zezeyyy55 eline farkli objeler vererek açmasını sağlayabilirsiniz bende 13 aylik bebegim var asla ağzını açmıyor eline biseyler vererek açtırıyorum anca
Bebeginibekkleyenn zezeyyy55 6 aylık bebeğe neden yemek yedirmeye çalışıyorsunuz? Kızım 5ay20 günlük hâlâ sadece anne sütü alıyor kilosu da gayet iyi ve mutlu Başlıkta ne alaka yani abart
organikirmik zezeyyy55 tatlı tuzlu dediğiniz sebze meyvedir diye tahmin ettim ama diş falan çıkarıyor olabilir düzelir bu kadar çığlıklanmayın yolun çok başındasınız delirirsiniz valla
zezeyyy55 cilginhatun2 her türlü şeyi yapıyorum sesli müzikli oyuncak kitap vs deniyorum kaşık değdiği an kitliyor ağzını 😬
zezeyyy55 Bebeginibekkleyenn pardon ne yedirelim hanımefendi? Ek gıda denen şeyi duydunuz umarım benim bebeğimde anne sütü alıyor ama sonsuza kadar almayacak heralde adı üstünde EK gıda???? Doyacak şekilde yemesini beklemeyiz zaten bu ayda amaç tadım yapması