basmerve52 Minikkalbinannesi bir pediatriste başvurun isterseniz. Ama kitabi bilgi olarak literatür Bexsero için 2 yaş sonrası 2 doz Nimenrix için 1 yaş sonrası tek doz yazar. Ama bunun planlamasını doktorunuzun yapması lazım
Minikkalbinannesi basmerve52 bizede doktor bu şekilde söyledi bexero 1 doz nimenrix 1 doz aynı gün yapılabilir yaptırın 1 ay sonra bexero 2 nci doz yaptırın demişti bikaç ay önce sorduğum da
basmerve52 Minikkalbinannesi Evet aynı gün yapılıyor. Aralığına 1 ayda diyen var 2 ayda doktorunuz 1 ayı uygun görmüş ama evde calpolunuz olsun mutlaka yaptırdığınızda
Minikkalbinannesi basmerve52 bende öyle düşünmüştüm yaptırdıktan sonra calpol veririm diye inşallah kolay geçer
_YanakReisinAnnesii Minikkalbinannesi 3. Buçuk yaşına yaklaşmıştı dozları tamamlandığında. 2 bexero 1 Nimenrix olsun dedi 2 farklı çocuk doktoru da,bizde o şekilde yaptırdık.
Dfncgdm2022 Minikkalbinannesi 7. Ayında basladık . Cunku ben bebekken gecırdım hemde 3 aylıktım doktorum ıkı kızımda da yaptırmam gerektıgını soyledı. Buyuk kızımda da 7. Ayda baslamıstık kıcuk kızımda da oyle oldu
_YanakReisinAnnesii Minikkalbinannesi ayrı yaptırabilir miyim diye sorduğum da olur dedikleri için aynı gün yaptırmadım bexero ve nimenrixi. İlk ay bexero oldu o ağırdı Nimenrixte bir sorun yaşamadık. Bexero da ateşten ziyade ağrısı çok oldu birkaç gün topalladı 2 dozda da.
ruvyy Minikkalbinannesi 3 aylıkken ilk dozunu 5 aylıkken 2. dozunu yaptırdım bence yapılması gereken çok önemli bir aşı 🌺
Minikkalbinannesi _YanakReisinAnnesii siz ilk bexero yaptırıp diğer ay nimenrix yaptırıp kaç ay sonra bexero 2 nci doz yaptırdınız
_YanakReisinAnnesii Minikkalbinannesi 3 ay her ay aşı olmuştu diye hatırlıyorum. Bexero dozları arası 2 aydı yanlış hatırlamıyorsam ama emin de değilim 1 yılı geçti yaptıralı.