Minikkalbinannesi İyi akşamlar kızlar 🌸 Benim oğlum 3 yaş 3 aylık biz özel aşılardan rota olanı küçükken yaptırdık ama menenjit aşısını yaptırmadım. Doktorda 3 yaşta da yapılabileceğini söyledi siz yaptırdınız mı menenjit aşısını biraz kararsız kaldım açıkçası
hamcokelek33 Minikkalbinannesi kesinlikle yapılması gerekiyor bence. Daha geçen gün zonguldakta 14 yaşında bir çocuğumuz menenjitten vefat etti. Çok çok bulaşıcı olduğunu da unutmamak lazım
bebekli0 Minikkalbinannesi evet 15 aylık bebeğim şuan, 5 aylıkken doktorumuz planladığı şekilde yaptırmaya başlamıştık. Yeni oldu son dozunu🌸
pembekalanchoe Minikkalbinannesi halam bu hastalığı küçükken geçirmiş ve o zamanda tedavi vs olmadığından şu an zihinsel engelli maalesef. O yüzden yaptırıyorum.
sevgide Minikkalbinannesi var tanıdığım yaptırdı 5 ve 10 yaş . 2 şer doz planlamış doktor. Yaptırın kesinlikle. Arastırdıklarımdan sonra kendime bile yaptırmayı düşünüyorum
Minikkalbinannesi hamcokelek33 evet Türkiye de çok yaygın olduğunu görüyorum tv lerde küçükken yaptırmadım hata ettim.hafta içi yaptırcam
papatyaaba pembekalanchoe kendimiz isteyerek mi yapıyoruz yoksa normal sağlık ocağı çağırıp öyle yaptırılıyor bilgi verir misiniz
pelindemir12 Bebeğim 4 aylık 3.ayında rota menenjit vuruldu 5.ayında yine vurulacak. Baya araştırdım vurulmaları gerekiyor kesinlikle
nly0635 tsf bildiğim kadarıyla 1 yaşından sonrada 2 defa yapılıyor yani ilki aşı ikincisi hatırlatma aşısı tek doz evet ama bide hatırlatma var
1cocukannesi_1 Minikkalbinannesi bu şekilde yaptırırsanız daha uzun süre koruyor tek doz yapılırsa yanlış biliyor olabilirim ama 3 4 yıl koruyor