otuznisan Kızım boğa burcu. Sizlerinki de benimki gibi tembel mi? 😂 emekleme falan da yok , yaşına girecek. Boğalar iştahlarıyla bilinir ama bizimkinde iştah da yok. Sizde durumlar nasıl?
cnhavva otuznisan aynısı ya yasına giricek direk yürüyecek diyoruz. Acayip keyfine düşkün kendisi gitmeye cabalamiyo istediğine gel diyo. Ama iştah konusunda su bi kac gün hariç grip olduğu için yemeyi seviyo. Karin doyurmak için de yemiyo eline alıp keyif yapiyo
Kuzucukumsu otuznisan 3 yaşına girecek inadı inadı totosu iki kanat acayip inatçi bir çocuk her şeyi o bilir her şeyi ona soracağız 🙈
justthecigarette otuznisan benimki boğa ama 2024 doğumlu. İştahı bizim de hiç yoktu ya hala da yok 2 yaşına girecek. 13 aylıkken yürüdü sanırım 8 aylıkken emekledi. Benimki keşke sakin olsa deli gibi 5 saniye dur diye yalvarıyorum kızıma😂😂
otuznisan Sadeturkkahvesi Emekleyen bebeklere çok heves ederdim bide tombik bebeklere. Hamileyken de boğum boğum bir çocuğum olsun diyordum kendisi çubuk gibi😂😂
otuznisan justthecigarette Aaayyy öyle mi olsun isterdim bilmiyorum. Emeklesin diye çok uğraştım ama nafile. Yürüme konusunda da gecikir mi bilmiyorum.