aselllllsmom Kızlar adetim 7 gün gecikti 6. Günde kan verdim değerim 0.200 çıktı ama hala adet olmadım kafayı yemek üzereyim böyle olup hamile kalan var mı (bebek düşünmüyor) ilişkinin üzerinden 2 hafta geçti
BordoHuniliAnne aselllllsmom olsa çıkardı, stres yaptıkca daha geç geliyor, benim ramazanda 18 gün geçikti.
Elfgrn aselllllsmom İlişki üzerinden 2 hafta geçtiyse 6. Gün gecikmeye kanda çıkardı. Mevsimsel geçiş veya başka sağlık sorununuz olabilir.
aselllllsmom BordoHuniliAnne valla kafayı yiyeceğim gelmediği için daha bebeğim küçük ne kadar korunursam korunayım gecikmesi korkuttu
BordoHuniliAnne aselllllsmom zaten bebeğim küçük yazmışsın, zaten doğumdan sonra yaklaşık 2 yıl boyunca düzene girmemesi normal sayılıyor.
Elfgrn aselllllsmom Sıkıntı etme için rahat olsun. Gebelik istemiyorsun belli ki , o yüzden soğuk su iç rahatla. 2 haftaya olsa idrarda bile gözükürdü. Kanda net çıkardı.
aselllllsmom Elfgrn kızım çok küçük henüz istemiyorum ne olur ne olmaz diye pazartesiye randevu aldım adetim hep düzenliydi böyle olması korkuttu
Elfgrn aselllllsmom İyi yapmıssın yinede doktor muayene etmiş olur ona göre varsa bir sağlık sorunu çıkmış olur.
aselllllsmom Elfgrn en kötü ihtimale bile kendimi hazırlayabiliyorum gebeliğe hazırlayamıyorum🤪kolik bir bebeğim var 2. Düşünmüyorum
aselllllsmom esraalic yok emzirmiyorum bebeğim 8 aylık ilk ay emdi sonra emmedi 3. Aya kadar sağdım verdim sonra onuda bıraktı
cilginhatun2 aselllllsmom 😊😊 cocuk istemiyosan daha kesin ve net korunma yöntem uygylayabilirsin suanlık ne uyguluyorsun
aselllllsmom cilginhatun2 prezervatif geri çekilme ilaç kullandım ilk süreçlerde onu doktorum kesmemi istedi değerlerim yükseliyordu spiral takmamı da uygun görmedi çok dikişli bir doğum geçirdim içerdeki dikişlerim yeni kurudu yaklaşık 30 dikişim vardı
aselllllsmom cilginhatun2 elimden geldikçe ediyorum olmasına ihtimal vermiyorum ama neden gecikti diyede kendimi düşünmeden edemiyorum
cilginhatun2 aselllllsmom stres sıkıntı yaşadıysan onla alakalı olabilir enfeksiyon varsa oda geciktirir
aselllllsmom cilginhatun2 enfeksiyon var ama artık psikolojik mi bilmiyorum hamilelik belirtileri yaşıyorum midem bulanıyor kokulara hassas hissediyorum sizden başka dert dökecek kimsem yok