bigemmom Bebeğim 8 aylık oldu yeni gündüz 2 saat 15 dk dayanabiliyor 3.uykuya direniyor çoğu zaman ve gece uykusuna geçiremiyorum bi türlü 3 4 saati de geçiyor zor dalıyor ve geç uyuyuncada gece çok sık uyanıyor 2 uyku mu 3 uyku mu yaptırmalıyım
ysm53 bigemmom biz tam 8 aylıkken iki uykuya geçmiştik söylediklerinize bakılırsa vakti gelmiş. Dayanamaza bile uyku aralıklarını oyalayarak siz biraz açın tam hatırlamıyorum şimdi nasıldı öyle öyle bir haftaya falan adapte olur. Siz de rahat edersiniz.
qumrunizam bigemmom salam mənim oğlum 8 ay 25 günlükdür 1həftədən sonra 9 aylıq olacaq gündə 2 dəfə uyuyor oda öylen saat 1 də uyuyor saat 4 buçukda uyanıyo və saat 7 buçukda uyuyo 8 buçukda uyanıyo gecə də 11 bucukca uyuyor ara sıra uyonuyo çok az
csmsk bigemmom benim kızım 6 aylık bizim de uykularımız harap oldu. Gece uykusuna geçirmek için 3-4 saat uğraşıyorsunuz demi? Biz öyleyiz çünkü ve artık dayanacak gücüm kalmadı. Bu ara ben de acaba iki uykuya mı düşmek istiyor diye düşünmeye başladım. Ayına göre küçük daha diye düşünüyorum ama sanki öyle gibi
tsf Böyle yapuyosa 2 uyku vakti gelmiştir tek uyku için ay aralığı çok değişken ama 2 uykuya düşme öyle 12-18 ay arası değişiyor) değil 9 aya kadar kesin düşmüş olması gerek. Düşmeyen bebeklerin uyku düzeni genelde bozuk oluyor
bigemmom tsf 15.30 da uyanıyor 2.uykudan 18 civarı yatırmam gerekiyo çok erken oluyo o saatte ama alışana kadar erken yatırayım bari
bigemmom ysm53 evet bende açmaya çalışıyorum çok dayanamıyor ama yavaş yavaş arttırırsam alışır herhalde
bigemmom csmsk 6 ay çok erken bence başka bi sıkıntısı olabilir diş yada atak dönemindedir yada akşam çok yoruluyorsa da zor uykuya geçiyorlar