minikpatate yenianne119 bende ikisini denedim pişman oldum bide dünyanın parasını verdim elktiikli çekmiyor diyeti sürekli arza veriyor bence markaya para veriyoruz bazen dah düşük markalar daha iy çıkıyor ama işte oda şans gibi
minikpatate ELaaaedaa ya ben memnunsanız sizin aldığınız modeli alıp denemek istiyorum birden fazla kiwi şarjlı var bana ürün linki yada resmi atma imkanınız varsa sevinirim
minikpatate ELaaaedaa fiyatıda bir çok pompaya göre çok uygunmuş sipariş verdim artık bakalım kaç güne gelcek
ELaaaedaa minikpatate bir sağımı 30 dk yapıyo ben tek pompa iki tarafada kullanıyorum 60 dk oluyo toplam bitmiyo ikinci sağımı yaptıktan sonra bir çizgiye düşüyo öyle şarja takıyorum ama sağım yaparken birden bitme şeyi yok
minikpatate ELaaaedaa teşekkür ederim sipariş ettim nezamandır kullanıyorsunuz çekim gücünde azalma varmı çekim gücü nasıl
prensesannesiiyim minikpatate 6 aydır mochi eller serbest kullanıyorum giyilebilir çok memnunum rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz
prensesannesiiyim minikpatate henüz düşmedi gayet güzel boşaltıyor yarım saat yarımsaat iki meme sağım şarj oluyor 2.tur sağım yapılabilir ben sağımdan sonra genelde şarja taktığım için tam takip etmedim aslında
egeninincisi33 Momcozy s9 pro kullanıyorum . 9 ay oldu taş gibi hala. Ve sağımla besliyorum yani günde hiç yoksa 6-7 kez çalıştırıyorum
egeninincisi33 minikpatate ben daha geçen yıl ağustosta 6k almıştım şu an fiyatı yüksek. Ama maşallah hala taş gibi . Bebeğimi 11 ay boyunca onunla besledim