aysss001 Kızlar bebeğime kabak tatlı patates normal patates havuç yoğurt bunları tattırdım şimdi neyi geçeyim muz versem olur mu
organikirmik aysss001 benim doktorum yoğurt kabak havuç patates elma armut kıyma ve kahvaltılıklar olarak gitmişti peynir zeytin yumurta. Yani tüm sebzeleri bi anda denetmek yerine araya meyve de alabilirsiniz
melek0610 aysss001 ben meyvelerden önce kapya biber, pırasa, brokoli, avokado, taze fasülye, yumurta ve ilikli kemik suyuyla ezdiğim sebzeleri de verdim. Tatlı şeyler yedikten sonra sebzeleri reddediyor bebekler demişti doktor bana da mantıklı geldi
GezginPaNDa aysss001 tatlılara alışır da diğerlerini yemez diye ben meyveleri Biraz sona sakladım açıkçası
princessmom_ aysss001 mevsimsel sebzelere geç. Eğer ilk meyveye geçersen çocuklar sebze yemek istemiyorlar.
aysss001 myavocado balkabağı evde kimse yemiyor çocuk içinde alsam çöpe gidecek kalanı brokolide aynı şekilde
myavocado aysss001 Brokoli buzluğa hiç koymadım biz de yiyoruz çünkü. Ama bal kabağını ben soyulmuş halde birer dilim olacak şekilde buzluğa koyup sadece bebeğime çorba ya da köfte yanına püre olarak yapıyorum, çok seviyor oğlum.