dlra01 Bebeğin 12 ay 1 haftalık ne zaman yürür sizce ya sıralıyor. Etrafımdaki herkes baskı yapıyor sinir oluyorum 😭 desteksiz 3-4 saniye duruyor ama adım atmıyır
gizememre dlra01 takma kafana kızım 14 aylık yürüdü çekiniyordu korkuyordu zorlamadım kendi kedine yürüdü çok şükür
cilginhatun2 dlra01 cani ne zaman isterse o zaman yürür 18 aylik olana kadar yolu var siz egzersizleri yapın yürüyüp yürümemek onun keyfine kalmış
cokbilmismom dlra01 yok artık be baskısı benim ki 17 aylık yürüdü laf söyleyeninde çenesini kapattım bebeğin karar vereceği seyede bir zahmet burunlarini sokmasinlar ya
1arasss Herşeye bi bahane bulurlar 15 aylık niye konuşmuyor diyorlar mesela bizde 11 aylıkken yürümüştük
sngl58 dlra01 bizimki de 12 ay 11 gunluk aynı sızınkı gıbı bende bekliyorum bakalım ne zaman yuruyecek
sancarmom dlra01 Benim oğlum 13 aylıkken falan yürüdü desteksiz sizinkide yürür yakında sürekli adım attırıp siz yürütün
cevriyeee dlra01 zamanı gelince yürür elbet benim oğlum da 16 aylık yürüdü 18 aya kadar normal diyorlar daha küçük hem
cakebabe dlra01 canı isteyince cesaret ettiğinde üşenmediğinde benim kızım 14 aylıkken yürüdü doktor hızlı emekliyorsa yürümeye ihtiyaç duymaz kendi haline bırak demişti ki hızlı emekliyordu bi anda yürümeye başladı sonra
yagmurum12 dlra01 kızım 15 aylık hala yürümüyor.. Sağlığı sıhhati yerinde ne zaman isterse o zaman yürüsün
perla_ dlra01 benim oğlumla yaşıt bizimki 12 ay 10 günlük ayakta durma bile yok ne zaman isterse yürüsün