ayseayseasyse 1 yaşında oğlum var. Gün içinde durduk yere oyun oynarken, otururken hiç fark etmeksizin bir anda saniyelik titreme gibi irkilme yaşıyor. Aynı Bizlere olan ürperme gibi oluyor. İrkilme esnasında herhangi bir bilinç bulanıklığı da yok. İrkiliyor ve hayatına devam ediyor. Günlük 5-6 kez oluyor net olarak. Sebebi sizce ne olabilir?
queen_bee ayseayseasyse çişini yaparken oluyor, öyle yaptığında direk bezine dokunun sıcak oluyor, benim oğlumda yapıyordu, doktora götürdüm. İdrar tahlili aldı, tahlil temiz geldi ama çişini yaparken yapıyordu eminim. Korkulacak bir durum değil🌸
denizeylul ayseayseasyse merhaba doktora gittiniz mi? Kızım 8 aylık bizimde oluyor doktor epilepsi olabilir gösterin vs dedi
guzelanne564 Eğer aynı durumda dediğiniz şey bende de oluyor küçükken oluyor muydu bilmiyorum ama şu an oluyor nedenini bilmiyorum herhangi bir sağlık sorunum da yok herhangi bir etki yaratmıyor bende
ayseayseasyse guzelanne564 aslında oğlumda da bir etkisi yok saniyelik titriyor oyununa devam ediyor ama internette epilepsi vs yazılmış korktum açıkcası. Doktorum da video üzerine yorum yapmak isteyecektir böyle bir durumda video denk getirip soracağım ona da ama öncesinde buraya bir sormak istexim
guzelanne564 ayseayseasyse siz en iyisi doktora mutlaka söyleyin çünkü çocuğunuz daha küçük yani başka bir problem olmaması açısından
Aklimideliricem Bebekler çişini yaparken öyle oluyo genelde. Tabiki doktorunuza da sorun ama korkulacak bi durum değil epilepsi zaten anlık olan birşey değil o yüzden kendinizi korkutmayın🌸
ayseayseasyse Aklimideliricem ben de bundan şüphelendim aslında ama babam da fark edip kızm günde 5-6 kez oluyor bu durum korkuyorum diyince ben de panikledim, birkaç gün titremeden sonra bezini kontrol edeyim çişle karşılaşınca daha da rahatlarım 🙏🏻 çok teşekkürler içim ferahladı
Aklimideliricem ayseayseasyse evet kontrol edebilirsin benim büyük oğlumda da böyle oluyordu burda da bi çok yorumda karşılaştım aslında o yüzden rahat rahat yazdım ama sen tabiki doktoruna danış 🌸