Sm1355 yeni bıraktım ben 1 hafta olmadı bile 29 aylıklar ve gece gündüz ağızlarındaydı yakalarına asılı olmadan durmazlardi balon, emzikle alışveriş konuşarak anlatma gündüz bari bırakmaya çalışma her yöntemi denedim olmadı bir anlık arkadaşımın karabibere batırdım daha da emmedi demesi üzerine gaza gelip bende sirkeye batirdim ve içine doldurdum çünkü emziklerini sürekli yikiyorlardi emziği istediler sirkeden çıkardım verdim acı dediler yıkadılar içi sirke dolu oldugu için çekince yine ağızlarına sirke geldi aaa verin ben sıcak suya koyayım dedim her sorduklarında siz buyudunuz ya emzik acımış anne dedim yine de sirkeden çıkarıp verdim yine acı gelince bu sefer sorduklarında annem acı hala ben baktım ama ister misin dedim hayır dediler bir iki sordular ilk gün öğlen uykusuna direndiler ama uyudular severek öperek biraz da sallayarak gece uykusuna direnemediler uyudular konuşarak her sorduklarında annem acımış ne yapayım buyudunuz siz emzik artık acı geliyor dedim 2. Gün kızım sormadı bile oğlum sordukca aynı cevapları verdim 3. Günden itibaren sormadılar