Biprensannesi Bebeğim 9 aylık iki haftadır dudağı kesilmiş gibi çatlıyor sonra da kanıyor suyunu eksik etmiyorum sürekli emziriyorum doktora randevu aldım ama o zamana kadar önereceğiniz bir şey var mı
myavocado Biprensannesi Hindistan cevizi yağı sürülebilir nemlenmesi için, sonuçta yenebilen birşey ya yalasa da zararı olmaz, nemlendirir hiç değilse aklıma o geliyor.
beyzanur2211 Biprensannesi Lansinoh göğüs ucu kremi var biliyorsunuz o anne memesindeylen bebekler de emebiyor zararlı değil ondan sürün benim kendi dudağımda inanılmaz kurutup yara olmuştu artık kanıyordu 2 günde geçirdi
HELELEKADIN Biprensannesi hippin dudak nemlendiricisini aldım e bebekten çatlamaya başlayınca sürekli sürüyodum dediğin gibi kesilmiş gibi sürekli kanıyodu düzenli kullana kullana geçti
Biprensannesi beyzanur2211 göğüsümde işe yaramamıştı yine de denedim çocuğun dudağında da işe yaramadı
Biprensannesi brvnkr doktora bir kaç defa dedim ama önemsemedi bunun için çocuğu deldirmeyelim dedi şimdi başkasına götüreceğim zaten
brvnkr Biprensannesi bazı doktorlar saçmalar önemsemıyorlar başından salıyorlar Benımde değerlerım çok düşük dudaklarım Çok koruyor çatlıyor kanıyor doktor vıtamın eksıklıgınden dedı
Biprensannesi HELELEKADIN iyileşse bile sürekli kullanacağım onu dışarı falan çıkınca teşekkür ederim
zarifhanim Biprensannesi kızıma doktor hamazinc krem yazmıştı. Yırtılan kısmı çok kısa sürede kapatıyor. Yine doktora sorup kullanın derim.
HELELEKADIN Biprensannesi aynen özellikle soğuk rüzgarlı havalarda hemen kuruyor dudakları bende sürekli sürerim çoğu zaman yalasa da işe yarıyor yine de 😂