mmoz 20 günde bıktım kızlar.Bu böyle mi devam ediyor dışarı vs çıkılmaz ki hiç 2 saatte bir sağım yapmak zorundayım bebek memeyi tam boşaltamıyor biraz emip uyuyor sonrası sağım ve çok sıkıldım canım da acıyor artık dolu dolu gelse gam yemicem o da yok
patlakprezervatif mmoz sütte olay arz talep meselesi oluyor. Bebeğiniz biraz daha büyüdükçe sütünüzde ona göre artacak. Bu sırada çekimi de artacağı için rahatlarsınız.
defnesmam42 mmoz bir kaç ay içinde gogusleriniz terbiye olacak bu süreçte mumkun oldukça sağım yapmayın yoksa göğüs sürekli talep olduğu için daha fazla süt üretecek çok rahatsız olduğunuzda sağım değil boşaltma yapın Manuel bir pompa ile
Gul-42 mmoz dolu dolu gelse yazmısınız cok var sagım yapıyorum yazmısınız anlamadım ben sen sagım yaptımca daha cok uyarılır daha cok süt olur ılk kez duydum sureklı sagım yapmayı sutunuz var sonucta
gulsum007 mmoz benim de öyle yapıyordu uyandırıp tekrar emzirdim o şekilde devam etti şuan 28 günlük uyandırmak lazım doktor demişti bana da
patlakprezervatif mmoz uyandırmayı denediniz mi? Şu da olabilir aslında bebeğiniz yeteri kadar emiyordur. Memeniz terbiye olmadığı için boşalmadığını düşünüyorsunuzdur. Zaten memelerimiz havuz değil sürekli bir süt akışı oluyor azalabilir ama sürekli emdiği zaman bitmez süt üretimine vücut devam ediyor 😊
mygnc mmoz mama da alıyor mu yoksa sadece sütümüz mü eger sütünüzse yetiyor olabilir zaten surekli uyuyorsa sarılık ihtimallide yoksa yetiyor demektir kuzum bende 8 ay sagdım en azından gogsunu tutuyorsa Bi umut var demektir benım hıc tutmadı cok zor rabbim kolaylık versin 🥺🤲
zehra14 mygnc merhaba sağdıgınız zaman sütünüz bitmedi demi benimde bebek küçük doğdu emince yatıyor hemen bende sağıp veriyorum korkuyorum sütüm azalacak diye
Gul-42 zehra14 sağdıkca azalmaz uyarma yapıyorsunuz artar artı emıyorsa neden sağma gereksınımı duyuyorsunuz onu anlamadım ben
blueberryyy__ mmoz 11 ay boyunca sağdım.. gerçekten beni annelik sürecinde en çok yoran ve yıpratan bu olmuştu..
mmoz Gul-42 siz hiç yorgun düşmüyor musunuz ya😃 özellikle ilk hafta hem ağrılar hem uykusuzluk emzirenmeyecek gözümü açamayacak dereceye geldim tabii ki sağımı biberonla verdik. Ben istiyorum ki bebek gözünü açsın iyice emsin sonra uyusun uyandırmaya çalışıyorum bu arada sarılık riski yok şükür
zehra14 Gul-42 benim bebeğim 37 haftada alındı 2 kilo ememiyor göğüs ucum da yok bende sağıp veriyorum
Gul-42 mmoz yanı bana tuhaf geldı acıkcası o sekılde daha zor yanınıza alın emzırın ben oyle yapardım gerı yatagına koyardım sız uyardıkca daha cogalır
ftmabren mmoz Ben de aynı durumu yaşıyorum 38 günlük hala tam emmiyor sağım yapıp biberondan veriyorum daha iyi beslenmiş oluyor göğsüm de ya hiç emmiyor yada azıcık emip uyuyor ben de fazla sütlerimi buzluğa attım sonra lazım olur diye sen de öyle yap
Gul-42 mmoz yaşadım ve ben tek baktım esımde yoktu annemde sezeryandım mecbur kalktım ayaga yorgunda olsam uykusuzda hıc sagım yapmadım yapsamda verecek kımsem yoktu belkıde bıberona alıstı o yuzden memeyı kabul etmıyor
arzu38arzu mmoz sağım yapmanıza gerek yok ya 2 saatte bir emzirin bebişinizi yeter. Zaten mideleri cokk cok küçük doyuyordur. 5-6 çişli bezi varsa yeterli.
mmoz ftmabren fazla süt çok kalmıyor gece kullanıyorum yada gün içinde,bazen bıkıyorum emzirmekten belim ağrıyor diye