Kemin Merhaba hanımlar dün bebeğim 2 aylık oldu ve sağlık ocağında aşılarını oldu ebe bir ay sonra tekrar aşı var karta yazmış ama ben bebeğim çok ağladığı için soramadım diğer aşı 4.ayda olması gerekmiyor muydu tecrübeli hanımlardan cevap bekliyorum
Bayananne Kemin bize de 3 aylık olunca geleceksin dedı ama boy kilo kontrolü için aşı yok bildiğim kadarıyla rota virüs aşısı var belki de onu kastettı ama onu da yaptırmak sana bağlı eczaneden alıyomussun onlar yapıyormuş yada özel de yaptırıyomussun
Lale00 Kemin bizde bugun 2 ci ay asimizi olduk 3 cu ayda asi yok boy kilo var dedi bize hatta cocuk doktorumuzda goz muayenemiz var orda tartilacagi icin arayip bilgi verirsin dediler
Kemin simgecan rotayı özeldeki doktorumuz demişti orda yaptıracaktık bizim kız çok ağlayınca üzüntüden sormayı unuttum bende 😄
Simgeayza8 Bizde geçen perşembe olduk 2. Ay aşılarını ve rotayı diğer aşı 4. Ayda olucak 1 ay sonra boy kilo kontrolü vardır çünkü onuda aşı kartına yazıyolar
Kemin Nur_iayn34 bizim kız zaten huysuz olduğu için o gün her kucağa almamızda ağlafı ertesi gün gündüz de full uyudu
Mtzzeynep Kemin aşı için değil bebeği kontrol için tekrar karta tarih yazıyorlar yoksa ücretli rota virüsü aşısı var.