damlaaa_1 Bebeğim 3 ay 22 günlük ek gıda için erken biliyorum ama önceden bilgi sahibi olmak istiyorum nasıl başlayacağım ve ne zaman başlayacağım 6 aylık diyorlar ama 5. Ayda başlayanlar da var lütfen bilgi verir misiniz Teşekkür ederim şimdiden 🌸💕
erikarpuz damlaaa_1 6. ayı doldurduğumuzda başladım 12-13 gün oldu başlayalı doktorum bu şekilde daha sağlıklı olacağını söyledi şu an tadım yapıyoruz sebzeler ve yoğurt yiyor ☺️
gg3848 damlaaa_1 5,5 aylıkken başlamıştık doktorumuzun tavsiyesiyle doktorumuz bize bir liste vermişti onu uygulamıştık takipli bir doktorunuz varsa o sizi mutlaka yönlendirecektir🤗
maviportakal_ damlaaa_1 5 aylıkken doktor kontrolünde doktor söyler oturması gelişimi hazırsa başlarsın bana 5 aylıkken başla demişti ama 5ay 10 günlükken ilgi duymaya başladı ağzını açmaya başladı ben o zaman başlamıştım
cilginhatun2 damlaaa_1 ben cocuklarima hep 4 5 aylikken başladım yoğurt patates ilerledim belli bi sure sonra farklı seyler vermeye başladım
erikarpuz damlaaa_1 buharda haşlıyorum biraz anne sütü birkaç damla zeytinyağıyla çatalla ezerek veriyorum püre de denedim bir parça eline vererek de denedim hepsini deneye deneye gidiyoruz şimdilik
damlaaa_1 @gg3848 bu ay sonunda gideceğim canım doktora liste verirse bir sorarım önce ne ile başladınız
gg3848 damlaaa_1 ilk sebze ve meyve tadımlarıyla başladık ama ayrıntılı hatırlamıyorum kızım 19 aylık oldu unuttum artık🙈
maviportakal_ damlaaa_1 kucağında ya da arkasına yastık koyduğunda dik durabilmesi lazım sırtı c şeklini almamalı küçük olduğu için öne eğilebilir normal ama c şeklinde olmasın zaten yavaş yavaş destekli oturmaya başlamış olması lazım
bensuokumus damlaaa_1 ben 5 buçuk aylıkken felan başlamıştım yoğurt havuç kabak patates elma armut muz bu şekilde başlamıştım
damlaaa_1 @maviportakal_ 3 ay 25 günlük ama şuan destekli koyabilir miyim ki kucağımda oturtuyorum sadece şuan
maviportakal_ damlaaa_1 yok hayır çok küçük kucağınızda da değimli oturtun 5-5 buçuk olunca oturakta ya da mama sandalyesinde oturtabilirsiniz
rosebud damlaaa_1 doktorunuz sizi ne zaman başlatırsa bizim ki 5 buçuk ayda başlattı önce nötr tatlar sonra meyve verdim ayına göre miktarları değişir