Aslimm benim kızımda alerjik bronşit vardı. 3 buçuk sene sayısız bronşit atağı yaşadık, yazın ortasında bile ciğerleri iltihaplanırdı kızımın. Şöyle üstten öksürük yaşamadık hiç, hep alt solunum yolu enfeksiyonu. Bu arada kızımın kalbinde delik de var o yüzden ben büyümesine rağmen bitkisel dahi olsa öksürük şurubu kullanmam o da çarpıntı yapar. Buharı doktor yarım yazıyorsa çocuğa yarım verilir. Bütün buhar ilaçlarını kullandık doz dışına hiç çıkmadık. Yani 4 saatte bir olmak üzere günde 6 defa buhar veriyordum ben. Ronkotolu bütün veriyorsam, sonraki öğün cortairi yarım ver, şu ilacı serumla karıştır 3/1 ver der tek tek kağıda yazardı. Ventolin için hususi çarpıntı yapıyor demedi, tüm nebül ilaçlarının keyfi ve fazla kullanımının çarpıntı yapacağını söyledi. Belki kızımın kalbinde sorun olduğu için daha hassas davrandı saatine kşlosuna dozuna göre program yazdırıp o şekilde kullandırdı. Dikkatli ve düzenli kullanmakta fayda var. Ben alarm kurardım o saatte kızım uyuyor olsa yine verirdim buharı. Otobüste alarm çalmışsa açar otobüste verirdim. Düzenli vermedikçe etkisini hemen göstermiyor.