nnoktaa kahvekolik_ satar siteden ev alırdım 😂😂😂 annemlerin ev bahçeli ne tozu toprağı bitiyor ne böceği sineği 😂
goldengate kahvekolik_ havuz,ates cukuru,profesyonel barbeku kosesi,bostan ve sade bir peyzaj yaptirirdim. Mutlaka buyuk bir zeytin agaci koydururdum. Planlarimiz bu yonde.Nasip diyelim istiyoruz neden olmasin🤍
Ballilokmam11 kahvekolik_ Allah isteyen herkese nasip etsin bizimki bahçeli ama ekme alanı bırakmadık tamamı çim ve taş köşede kızımın trampolini var hatta şuan bahçede scoterini sürüyor gayet iyi oluyor bence
NariNariKiminYari kahvekolik_ çok şükür istediğim çoğu şeyi yaptırdık sadece evin yanından dökülen toprağa şev taşı yaptıracağız. Eşim arka bahçeye havuz istiyor ama ben aslaa yaptırmam. Ne eşimin sülalesi ne benim sülalem rahat bırakmaz bizi sürekli gelmek isterler. Şimdi bile dağ evi diye sürekli anahtar istiyorlar 🫠
ftmylm Bir kere öncelikle gül ağaç çiçek imkanım olduğu kadar eker dikerdim sonra barbekü için bir alan😂sonra çocuklarıma bir salıncak kaydırak en azından aracımız için bir park alanı..ay bunlar aklımdakiler neler yapılmaz ki Allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin inşallah
goldengate nnoktaa bocege sinege ilaclama yapilir toz toprakla da ancak seven ugrasir. Ben mustakil ev insaniyim🫠
Tubanurrr nnoktaa of gerçekten biz bahçeli evde oturuyoruz yurtdışında evin çevresinin ilaçlanması çimlerin yabani otlar için ilaçlanması çim biçilmesi su bu aylkik bir sürü işi var bunları eşim yapmak istemediği için bu tur iş yapan firmalara yaptiriyoruz aylık bir sürü masrafı var bakiminin üstüne bir de havuz yaptırmayı planlıyor eşim ekstra onun da dertleri masrafları derken zor iş gerçekten kendin yapmaya kalkarsan tüm bu işleri
asilazmazbalkokmaz Havuz, ateş çukuru, barbekü alanı ve sade bir peyzaj, oğlana ufak bir oyun alanı dışında bir şey yapmazdım. Ekim işiyle uğraşmayı pek sevmem. Hobi bahçemiz var bizim. Orada meyve ağaçları, sebzeler falan ekili ama eşim ilgilenir, ben pek sevmem. 🙂
forumgurmesi Köyümüzde bahçemizde ev yaptırıyoruz yazın oturuma hazır hale gelecek 2 ay kaldı :) Bahçemizin alt tarafı kiraz kayısı elma ve armut ağaçları ile doku,büyük bir bahçemiz var. Evin önüne ise peyzaj çalışması yaptıracağız bir köşeye bahçe mobilyası salıncak ve çocuklar için kaydırak koyacağız. Bir de şişme havuz için yer ayarlarsak tamam :)
acimavi kahvekolik_ çardak gibi bir oturma alanı, üst kısmı şimdi kumaştan oluyor ya öyle modern şık bir şey yaptırırdım, kızım için küçük sabit bir salıncak, bir de bahçede yaşayabilecek ama küçük tür tatlı bir köpek🫠 güzel ama çok bakım istemeyen çiçek ve ağaçlar. Muhakkak çim kaplı bir bahçe ama bazı alanlara taş döşeyerek ulaşım. Ay bayağı hevesliymişim😅
NariNariKiminYari kahvekolik_ valla şimdi bile rahat bırakmıyorlar hele havuz olsa yaz gelmesin diye dua ederim
nnoktaa Tubanurrr havuz işine hiç girmeyin derim. Bizim havuz da var 😅 torunlar gelinler rahat girsin diye her sene bakım yapıyorduk. En son babama fenalık geldi. İçini toprak doldurup domates salatalık ekicem demeye başladı. Yani bahçeli ev olması için bence kutu gibi bir ev minnak bir bahçe olacaksa olsun. Normalde bizim bahçeye 4 küçük ev sığarmış. Bizimkiler köy bahçe aşkıyla her yeri meyve sebze doldurdular. Artık ilgilenmek zor geliyor. Ee ilgilenmezsen hemen yabani otlar resmen ormana çeviriyor.
seros3535 kahvekolik_ Evim Bahçeli müstakil komşudan yana gürültü fln yana rahatım ama ne bakımı bitiyor ne pisliği bitiyor ne işi bitiyor ilaçlaması ayrı tozu böceği bitmiyor yazları güzel keyifli oluyor ama kışları berbat
Asyaveannesi04 kahvekolik_ Kayınvalidemin, görümcemin evi bahçeli uff ne kertenkelesi ne yılanı, ne faresi asla bitmiyor yazın kaç kez ilaçlama yapılıyor yine aynı bahçede oturulmuyor evet güzel yanları da var ama zorlukları da var malesef 🥲
Tubanurrr nnoktaa ya bizimki site içinde ve bakimlari yaptırılmazsa ceza kesiliyor sürekli kontrol ediliyor çimler falan her şey de standart ölçüsü var mecburen firmalara yaptiriyoruz havuz güzel duruyor ama bakımı için de ekstra birilerini tutmak gerekecek havuz olunca çocukları da salamam düşerler ederler diye hiç istemiyorum