arzumkartall Kızım 8 ay 25 günlük düzeltilmiş 7 ay 28 günlük aktif emekliyor dönüyor ve tutanarak kendisi ayağa kalkıyor ama oturamıyor ben kendim oturtuyorum kendisi oturmuyor, desteksiz 3-4 dakika oturabiliyor sadece endişelenmeli miyim
gg3848 arzumkartall aslında gelişimi çok iyi oturması beklenir bunları yapan bir bebeğin isterseniz bir doktorunuza danışın🙏🏻
ikiprenses_annesii arzumkartall Bence emeklemenin dışında çok güzel yol katettiğinizi düşünüyorum boşuna evhamlanmayın için rahat etsin diye söylüyorum😊. Zaten doktorlar emeklemesini pek beklemiyor. Benim ilk kızım emeklemeden tutunup yürümeye başlamıştı mesela direk. İkinci kızımda şuan 10 aylık olacak sadece destekli oturabiliyor o kadar. Ne emekleme var ne tutunma ne başka bişey. Çaba bile yok. Zaten her çocuğun gelişimi kendine özgü herkesin farklı. Ama içiniz rahat etsin istiyorsanız yinede doktorunuza bi danışın🫶🏻
arzumkartall ikiprenses_annesii çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız bi nebzede olsa yarın götüreceğim doktoruna