ayhat kızlar, 16 aylık bebeğim haziran gibi artık 1,5 yaş olacak. scooter alalım diyoruz. gerekli mi ? hangi marka hangi çeşit alabiliriz? ya da globber tarzı bisikletmi mantıklı? destek olur musunuz lütfen 🙏🏻
gg3848 ayhat ben kızıma bir yaş doğum gününde globber bisiklet aldım çok kullanıyoruz memnunum şu an 19 aylık ayrıca yaz için scoot and ride almayı düşünüyorum
cokbilmismom ayhat ben 1 yaş hediye globber aldım bir senedir her gün kullanıyoruz daha da uzun süre kullanırız çok seviyor oğlum. Daha sonrada kendi kullanancak suan ayaklari yetişmiyor daha. Bu ay iki yaşına girdi scooter alayım dedik asla sevmedi yani kaç kere denettirmek için mağazalara gittik ama yok hiç ilgisini çekmedi üzerine bindirmeye calistim ağlayarak uzaklaştı. Tüm ilgisi akülü arabalardaydi maalesef onlara binmek istedi hep. Dedeside doğum günü hediyesi onu aldı. Ama ben scooter yinede alacağım normal sadece oturmalı olandan ebeveyn kontrollü almayacağım pahalı bir markada bakmıyorum gerek yok diye düşünüyorum. Cool weels combo diye bir model var onu alacağım
smileylaylom ayhat arkadaşlarım oğluma Prego Monaco 360 hediye almışlar. Bana başkasına alacak gibi fikir sormuşlardı. Yaşadığım yerde çok fazla Arnavut kaldırım var ve yollar çok bozuk ince teker bir bisiklet olarak kullanamazdım. Bunun tekerlekleri kalın sürüşünü de sevdim.
935 ayhat ben yenı aldım cnm ebebekten prego smile 3 tekerlikli 2 yastsn dıyor am arkdsım 1 bucuk yasındada denedı otursklı bı bak ıstersen bu yaz bıneblr senye tsm oturur muzıjlı ısıklı bıde korunaklı
ayhat gg3848 kızımın böyle yürüyüp büyüdüğü 1 yaşo falan kışa denk geldiği için bir şey almadık bu tarz. geçen yazda emekliyordu 😂 şimdi bu yaz alacağız ama ikisini birden alamayız. sizce hangisi ilk tercih edilmeli.
gg3848 ayhat bence bisiklet alın daha uzun ömürlü fiyatını en azından hak ediyor şu an siz sürersiniz keyifli bir şekilde gezer ki benim kızım bisikletle gezmeye bayılıyor biraz daha büyüdüğünde kendi sürer uzun süre kullanırsınız en azından şu an scooter için küçük bence onu da seneye alırsınız🤗
rukiye33 Kesinlikle bisiklet almayım derim, elele marka scooter tercih ettim kızım cok severek kulanıyor katlanabilir ve kullanışlı bir ürün
ayhat rukiye33 bilemedim yollar kötü her yer kaldırım değil kaldırımlar işgal ediliyor. korkuyorum da
ebrulimebrulim Elele öneririm bir çok pozisyonda kullanımı var . Bu çok avantaj sağlıyor .oturaklı scooter oluyor normal scooter oluyor , ebeveyn kontrollüde var Oğlum çok sevdi 14 aylığız .Ama Stok bulmak zor takip etmeniz lazım uzun süre stokta olmayabiliyor .
yzx Bizde daha akşam e bebeğin kendi markasının hem oturaklı hem scooter olan modelinden aldık 18 aylık dışarıda görünce çok heves edip istiyor ama bakalım ayrıca şu an da indirimde onların hepsi e bebekte isterseniz bakabilirsiniz ben almadan önce hem scoot ride hem aldığımızı denedim arasında fiyat hariç bir fark yok gibi yine de siz bir bakın isterseniz
ayhat yzx yani korkutuyor beni biraz scooter yollar türkiyede hep böyle dimdüz değil hep girdiki çıktılı. zorlanır mıyız sürerken diye
yzx Evet o konu da haklısınız bizim hello kity olanlardan bisikletimiz vardı onu kullanıyoruz zaten bunu park avm gibi yerlerde kullanabilir diye düşünerek aldık yani dediğiniz durumlarda kullanmak biraz sıkıntı olabilir