simseklivekalpli metehaninannesi66 4.aydan sonra ufak ufak tadimlara başlamıştım ben, 6.aydan sonra yoğunluk verdim
durbakalim metehaninannesi66 5 ayı biraz geçmişti doktor izin verdi ama ben bayagı agırdan aldım çünkü acelem yoktu 😅
cananbulbul metehaninannesi66 5 ay 20 günlükken tadımlara başladım şuan devam ediyoruz hala tadımlara
chessecake metehaninannesi66 neye göre geçeceğiz doktorun birisi 4. Ayın sonunda başlayabilirsin demişti geçen ebeye gittim asla başlanmaz saçmalama 6 ay sadece anne sütü sonradan da bi çay kaşığı yoğurtla yutmayı öğrenmesi için devam edicez 1 ay 7. Ayda anca meyve sebze püresine tadımlara geçebilirsin dedi
nilbali metehaninannesi66 5 aylıkken geçtik yoğurt, yoğurt çorbası, sebzeler, meyveler bu şekilde devam ettik
srhn246_ metehaninannesi66 bizde 5.ayda başladık tüm sebze tafımları yoğurt yumurta falan bitti ama doktorumuz 6.ay kontrolüne geldiğinizde kıymayı bile tatmış olsun dedi işte çorba yap ver dedi ama şimdiden bunlar ağır gelmezmi emin değilim bende bu kadar erken veren varmı ki kıymayı falan sağlıocağı verme erken dedi napıcam bilmiyorum
zerokado srhn246_ benim doktorumda çok hızlı ilerleyen bir liste verdi sebze alerji yapmaz hepsini verebilirsin dedi 3-4 tatlı kaşığı sonra 1 kase dedi anlam veremedim 6. Ayda kıyma atabilirsin çorbalarına dedi çok kafam karıştı tatlı kaşığı çok geldi bana
srhn246_ zerokado ben ne kadar kabul ederse veriyorum istemezse ağzını açmıyo zaten ama kıyma hala vermedim ne yapıcam hala bilmiyorum siz vericekmisiniz doktorun dediği gibi