wewee Kızım 10 aylık, bir kaç gündür çok ciddi siniri var. Hiçbir şeyi beğenmiyor ne yaparsam sinirli öfkeli görmeniz lazım ya hareketlerini. Anlamlandıramıyorum. Sebebi ne olabilir siz yaşadınız mı hiç
kulun_biri wewee aynı bizde de aynı. Son günlerde bir sinir var istediğini vermeyince, yapmayınca sinirleniyor kendini sıkıyor bagırıyor 😬
sevgiynk Yine atak mı ne varmış vallahi bıktım bende artık hiçbirşeyden memnun olmuyor sürekli mız mız herşeye öfkeleniyor kucağa alıyorum yer istiyor yere bırakıyorum sinirlenip ağlıyor 🥲
wewee kulun_biri evet evet kendini sıkıp bir bağırması var, ben şok içinde izliyorum sadece , ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
kulun_biri wewee bence tepkisiz kalın bende başta öyleydim sonradan üstüne düştükçe daha çok yaptığını farkettim birde bu aylarda normalmiş o yüzden hiç kafanıza takmayın geçicidir 🌸
wewee kulun_biri normal miymiş. Sanırım bunu duymaya ihtiyacım vardı. Ben açıkçası şok olmaktan başka bi tepki veremiyorum sanırım. Çok garip karşılıyorum ya
kulun_biri wewee daha şok olacak o kadar çok şeyler yapacaklar ki 😄 daha bunun 1 yaş ayrılık kaygısı,2 yaş sendromu… vs vs diye liste uzar gider 😂