reyrey1149 HELELEKADIN organize olunmuş birşey. Öylede dehşet görüntüler gördüm ki fazla ölü var saklıyorlar ondan yayın yasağı var bence. Çünkü veliler kayıp çocuklarını arıyorlar. Bir aile kayıp diye aradıkları çocuklarının cenazesini aldılar. Bu olaylar tesadüf değil. Allah sabır versin ailelere
cilginhatun2 Rabbim korusun Türkiye sapıttı yalan haberde olabilir tiklanmak icin yapiyor da olabilirler ama belli olmaz dogruda olabilir
HELELEKADIN cilginhatun2 bende doğru mu bilmiyorum inşallah da doğru değildir peşpeşe olması ayrıca kafa karıştırıcı zaten
cilginhatun2 HELELEKADIN evet yarın ülke genelinde öğretmenler eyleme çıkacakmış insallah bir işe yararda okullarda önlem alınır
HELELEKADIN reyrey1149 ay içim acıdı çok çok kötü Allah yardımcıları olsun. Kayıp çocukları bende gördüm instada inşallah başlarına bişey gelmeden bulunurlar🤲 görüntülere nerden baktınız ben haberlerde gördüm sadece
love_momy Ülke rayındab çıkmış frenı patlamış kamyon gibi Allâh sonumuzu hayır etsin. Bizim hocamız derdı Türkiye’de insanlar uçurumun kenarında olduğunun farkında değil herkes el ele tutuşmuş halay çeker şekilde gidiyor
HELELEKADIN reyrey1149 iki saattir x’teyim öyle görüntüler var ki Allah’ım o çocukların kaçışları koşmaları yüreğim yerinden söküldü resmen. Ayrıca bunların grupları varmış artık wp mi telegram mı neresi bilmiyorum ses kayıtlarını dinledim başka okullara da yapacaklar Maraş için çocuğa 2k yeter mi diyor kabul etmiyor 8k ya tamam o zaman abartma falan diyor karşı kişi de çok iyi para diyor dolardan bahsediyorlar bu yazımı kimler görür bilmiyorum ama okula göndermeyi bırakın önünden yakınından bile geçmeyin şuan belki doğru belki yalan bilmiyorum ama sonuçta orta da bir iddia var ve bu gerçek olabilir. @12betul aşkım aklıma sen geldin videoları izleyince haberin olsun diye etiket yaptım