cokbilmismom mucizemm94 hiç bir şey 😂 normalde neye ihtiyacı olursa onu alıyordum ama bu sene bir şey istemedi. Diğer aldıklarım güneş gözlüğü, bot, ceket aklıma gelen
[silindi] mucizemm94 ben elektro gitar almıştım tabii spesifik bir hediye ama bu seneki buydu 😊 dünyanın en mutlu çocuğuydu o an
[silindi] asilazmazbalkokmaz bu sene elektro gitarı tazeledik, seneye de aklımda ps var benim de erkekleri mutlu etmek ne basit dimi jdkdödldç
mucizemm94 uykusuzmom_ Bende isyerinde masasında böyle kullanması için isimli birsey yaptırdım umarım beğenir her sene kıyafet alıyorum değişiklik olsun dedim.
asilazmazbalkokmaz [silindi] Evet, bize nazaran daha kolaylar o konuda. Ne istersin diye sormayı tercih etmiştim. Araba yenilemekten bahsettiği an susturup ben halledeceğim boşver dedim. 😹 Playstation en azından arabadan ucuzdu hahaha
[silindi] asilazmazbalkokmaz hshshhahahahah ay yok abartmasınlar geçen instagramda eşine istediği arabayı alan kadının reelsını atmış bana da eşim. Arada o da bi yokluyor sanırım ama yok yani o kadar uzun boylu değil kdkdödödö
minikurabiyeninannesi mucizemm94 ihtiyacı olan şeyleri alıyorum mesela geçen sene kışlık kıyafetler almıştım kazak hırka falan filan bu sene baktım montu falan yok onları aldım. Birde pasta vs kutlarım öyle
bilgedm mucizemm94 Kasım ayındaydı doğum günü ancak bir şey almadım bu sene. Gelecek doğum gününde oyuncu koltuğu alacağım.
Prensesannesii___ mucizemm94 aynı yerde çalışıyorduk mesai saatlerimiz aynı değildi ben 5 te o 9 da çıkıyordu parka çağırdım her zaman buluştuğumuz o zamanlar lojmanda kalıyorduk pasta aldım kutladım ilk doğum günüydü 😅
asilazmazbalkokmaz [silindi] Arabaya bileziklerimi verdim. Evliliğimizle aynı yaşta işte eskimiş olamaz hahaha Araba alınacaksa sıra bende alamam ona falan 🥲
[silindi] asilazmazbalkokmaz bu sene sürpriz yapıp değiştirmen yok mu peki. Satıp iki tane alıyormuşsun ona alt model bi tane de kendine ahhahhahha değiştirdim işte hayatım ne var bunda dersin hahahahah
cnhavva mucizemm94 benim eşim pc de vakit geçirmeyi sever oyun da oynar ara ara kablosuz kulaklık almıştım
Seherr_ mucizemm94 doğum günü haziran da ama ben geçen ay ıphone 17 aldım. Hediyesini önceden almış oldu🙂↔️
sencokbiliyon mucizemm94 iphone ve playstation almıştım. Bu sene biraz erken istedi doğum günü hediyesini. 😂Oyun bilgisayarı aldım bugün.