muazze 25 yillik bi evde otiryorum 2 yil.once aldik ev guzel buyuk burayi satip yeni ev alma fikrine dustuk 🔺️eskiyi sat yeniyi al 🔺️eskiyi sat kiraya cik parayla arsa al bi kac yil bekle 🔺️otur oturdugun yerde 😁
queenofrose muazze ev güzelse memnunsam kimildamam yerimden. Nakliye bile para. Yeni eve halılar, perdeler, eşyalar uyacak mi bu bı problem. Eğer birşey yapacaksam ikinci araba alırdım. İlerde ikinci evin peşinatı için.
queenofrose muazze evi satmakta yürek ister. Kiralar malum. Yaşadığınız şehri bilmem de. Ev sahipleri neye nasıl zaman yapacağını şaşırmış durumda. Riskli geliyor bana
parla__ muazze satmayın bence hangi ilde bilmiyorum kentsel dönüşüme girerse üstüne az miktar para konulur yeni daireniz olur bence bekleyin ,belki tüm daireler anlasirsaniz yenileyebilirsiniz
ftmylm muazze şöyle benim yaptığım şey belki fikir olur diye söylemek istiyorum ben üç yıl önce sıfır bir ev aldım oturuyorduk çoluğumla çocuğumla iyiydik maraş depreminden kurtulup memlekete gelip aldık bu evi ama Sındırgı‘da sık sık deprem olunca bir korkuya huzursuzlığa düştük tekrar… evimizi sattık arabamizi sattık küçük bir arsa alıp kiraya çıktık geri kalan para ile müstakil bir ev yapıp oturacağız nasipse sağlıcakla kolaylıkla güzellikle mutlulukla inşallah resmi işlemlerinin tamamlanmasını ruhsatı çıkmasını bekliyoruz.. Manisa’nın Soma ilçesinde yaşıyorum ben bu arada
muazze queenofrose evden suan memnunm ama bi kac sene sonra satmak istesem hic satamicam diye dusunuyorum cunku cevre hep yeni yapilar eskilere pek bakan yok düzlükten onceki son virajda gibiyim oyle hissediyorum😆
muazze ftmylm hayirli olsun hakkinizda ben bunuda duusndum ama o kadara cesaretim yok hem kira hem ev yaptramayiz 🥹
asilazmazbalkokmaz muazze Arabanız yokmuş. Ev kalsın oturmaya devam edin. Birikiminiz varsa onunla araba almak mantıklı olabilir. Borçlanabilirseniz o da olur.
kdcirem Şuan ev satılıp kiraya geçilmez bence. Arsa alsanız birkaç yıl bekleyeceğiniz ne malum? Bu işler kesinliği olmayan şeyler. Birikiminiz varsa biz fuzul dan araba aldık tekrar bu ikinci sefer sizde bu tarz bir şey yapabilirsiniz.Duruma göre eski arabayı satıp üstüne ekleyip ev alacağız veya satıp tekrar fuzule yatırıp ev parasını oradan ödeyeceğiz. En olmadı satıp altına çevireceğiz. Hangisini yapacağımız belli değil çünkü ne olacağı belli değil.
cauuv2 muazze insanlar deli gibi ev alıyor piyasayı dert etmeden. Bence cok kısa sürede düşünüyosan satarsın. İstanbulda evler hemen gidiyo için rahat olsun. Ben senin yerinde olsam 25 yıl cok da eski degil evinden memnunsan biraz daha otur birikim yap yeni binada daire al. Yada birikimin varsa simdi satsan yeniye geçersin. Arsa işine girme derim . Böyle bi düsünceniz varsa otur oturdugun yerde de diyemicem😂😂
sezer2022 muazze eski olması dışında evden bi şikayetin yoksa kesinlikle satma. Benim evimde 30 yıllık ve hiç güneş almıyor, çocuk olana kadar katlandım ama artık daha ferah bi ev satın almak istediğimiz için satıyorum
ElisaMom_ muazze otur oturduğun yerde birikimini yap bi süre sonra birikiminle beraber oturduğun evi satıp daha iyi bir ev al🤣