1sen1ben1debebekk Kızlar dün arkadaşımla konuştuk ama 1 tane mesajı silmek istiyorum geri çeksem bildirim gider mi ona?
Gamzelikiz_34 1sen1ben1debebekk 😁😆yooo düşüyor canım mj bildiriminiz açıksa her türlü düşüyor bayadır Instagram kullanıyorum. baya sene oldu yani
1sen1ben1debebekk Gamzelikiz_34 bu arada düşmüyor haberiniz olsun 😅şimdi denedim bende uzun süredir kullanıyorum fakat hiç mesaj silmemiştim yani öğrenmiş olduk.
alpaslanmom_ Gamzelikiz_34 dün konuşmuş silinse anlamaz bildirim gitmez siz şuan atmışsınız ekrana düşer ama bu hanımefendi konuşmuş konu kapanmış :)
Gamzelikiz_34 1sen1ben1debebekk o zaman mj bildiriminiz kapalı olabilir her türlü düşüyor neyse canım ben açık ☺️ondan düşüyor
Hep_oyle_olur_zaten Gamzelikiz_34 mesajın bildirime düşmesinden bahsetmemiş bence. Dün konuşmuşlar attığı mesajlardan bir tanesini silsem ona mesaj silindi diye bildirim gider mi demek istiyor
1sen1ben1debebekk Gamzelikiz_34 olur öyle yasemin😅Bende kardeşimi aradım denedim bildirim düşmedi abla dedi rahatladım🤣🤣