ebrusafura Kızlar Urfa’dan sonra kahramanmaraştada okulu basmış 6 yaralı var içim gidiyor sen evladını büyüt pisliğin biri gelsin zarar versin cidden insanlık nereye gidiyor?
hira0502 ebrusafura bende şimdi gördüm bu konuyla ilgili post açtım. Sinirden elim ayağım titriyor bu nasıl bir şeydir ya.
cilginhatun2 ebrusafura bilmiyorum çocuklarımızı okula da emanet edemicez artik nolcak boyle bilmiyorum
SooMin ebrusafura organize yapıyorlar gibi resmen korku pompalıyorlar ruhsal sıkıntılı toplum olmamız için ellerinden geleni yapıyor pislikler
ebrusafura hira0502 aynen bu gençlere noluyor ne içiyorlar neyin kafasını yaşıyorlarki Rabbim evlatlarımızı korusun
ebrusafura Gamzelikiz_34 malisef ki artık okula göndermeye korkuyoruz bişey olurmu biri zarar verir mi diye
ebrusafura cilginhatun2 aynen benim kızım 17 aylık okula başlıyana kadar Allah bilir ne kötülük çıkar
hira0502 SooMin kesinlikle katılıyorum kasıtlı yapılan birşey rastgele bir saldırı olduğunu düşünmüyorum bende
Dondurmalikahve SooMin Tabi sadece okullarda değil her yerdeler kişisel hak diye bir kavram yok artık.
cilginhatun2 ebrusafura aynen öyle mümkün oldukça okulun yaninda oturmak daha avantajlı benim evimin karşısı okul tenefuslerde mutlaka gider bakarim cocuguma seneye eylül ayında başlıyoruz insallah 1.sinifa
ebrusafura cilginhatun2 Rabbim kolaylık versin inşallah aynen siz camdan baksanız görürsünüz bizimki uzak insan korkuyor ya