sa_me_yi Oğlum 11 aylık ebeveyn kontrolü bisiklet almak istiyorum kraft ve prego baktım siz neler kullanıyorsunuz bana tavsiye edebileceğiniz bir bisiklet var mı katlanabilir olması benim için çok önemli
anonimuye sa_me_yi merkür bebe havk 9n1 aldık biz memnunuz aracımız küçük oldıgu için katlannca yer kaplamasn diye terch ettk hemde çift yönlü oldgu için dört aydır kullanıyorum memnunuz
mihrabalim anonimuye merhabalar bende almak istiyorum sürüşü kolay mı acaba manevraları falan nasıl Globber ile arasında kaldım ama sanki hawk oturma yeri falan daha rahat görünüyor önerir misiniz ?
seyma0661 Bihterrr normal modeli aldım arabamızın bagajı geniş olduğu ve katlanan daha pahalı olduğu için. Bide forumda bi arkadaş katlanırla normal bisikletin arasında yer kaplama konusunda pek fark yok demişti
Bihterrr seyma0661 evet çok fiyat farkı var ya biz de alırsak tatile falan bi yere giderken sökeriz yada arkaya bağlarız diye düşünüyoruz
arciha sa_me_yi Globber katlanabilir aldık 1 haftadır kullanıyoruz çok memnunuz sürüşü çok rahat kalitesi zaten kendini belli ediyor bebeğimde çok sevdi
anonimuye mihrabalim merhaba ben memnunum sürüş olarak cok rahat birde az yer kapladıgı için almiştm diger markayı bilmiyorum ama şuan için bir sorun yaşamadm 5 aydır kullanıyorum
atarepla Globber 1 yıldır kullanıyoruz. Başka marka olsa dağılırdı herhalde çok hor kullandık ama globber sapasağlam.
fsfsfsg sa_me_yi kızım şu an 3 yaşına yaklaştı 33 aylık, 5 aylıkten itibaren globber kullanıyoruz ve çok memnunuz. Özellikle henüz yürüyemediği ama bebek arabasından da hoşlanmadığı dönemlerde elimiz ayağımız olmuştu. Şimdi bisiklet olarak sürüyor.