haappyyymommmm 2 yaşında kızım bacağında böyle şeyler çıktı kolumda var çok az ateş halsizlik vs yok sadece görünce kaşıyor onun dışında aklına gelmıyor kaşımak
Kayra_68_aksaray haappyyymommmm alerji gibi sanki dün benim oğlumda her yeri kabarmış şu çiçeği olmuş 13 yaşında ama sizinki alerji ye benziyo
simseklivekalpli haappyyymommmm su çiçeği değil nu ya başka bi döküntü. Su çiçeği alttaki gibi oluyor çünki
haappyyymommmm Kayra_68_aksaray annemlerde su çiçeği olmuş oldu ama yüzünde vucudunda birşey yok 5 gündür böyle su çiçeği olsaydı daha çok çoğalmaz mıydı kolunda bşr tane gördüm bugün sizde süreç nasıl ilerliyor
haappyyymommmm octaviablakee annemlerde söyledş doktor da baktı birşey demedi kuruluktan olmuş olsbilir dedi ama kuru değil cildi kızımın anlamadım
Kayra_68_aksaray @“haappyyymommmm”#p38753864https://mutluresim.com/images/2026/04/15/XToy1z.jpeg oğlumda çıkan bu şekilde
haappyyymommmm Kayra_68_aksaray geçmiş olsun canım sanada . Azıcık benzettım gıbı ben ama kaçınca gündesiniz siz
Kayra_68_aksaray haappyyymommmm sizede çok geçmiş olsun iyleşir inşallah bir an önce sizinki toplu toplu çıkmış bizimki dağınık
haappyyymommmm Kayra_68_aksaray kya işte bizm su çiçeği mi onu anlamadım yuzunde vucudunda yok bacaklarda var kolunda bir tane var 4-5 gün oluyor çıkalı zaten su çiçeği olsaydı daha çok artması gerekmez mıydı