gulguzel Selamlar komşum doğum yaptı süt olması açısından ve geçmiş olsun niyeti ile tatlı ikram etmek istiyorum en uygun tatlı sizce ne olur ? Islak kek saçma mı olur ?
Mom_87 gulguzel aslında sütlü irmik baya süt yapar ama bebeğe gaz da yapabilir. Dikkatli seçmek lazım. Bence hurma varsa elinizde hurmalardan bişey yapabilirsiniz. Gaz yapma ihtimali de düşük olur ve süt de yapar. Hurmaların arasına birkaç ceviz badm koyabilirsiniz.
Dmt-01 gulguzel ya ben yeni doğum yaptığım zaman bi arkadaşım bana kozalak tatlısı yapıp getirmişti.böyle ball metro çikolata mısır gevreğiyle filan yapılıyor.o tatlının tadı hala damağımdadır ozaman okadar iyi gelmişti ki bana.tarifine bi bakabilirsiniz
cananbulbul gulguzel sütlaç süt yapıyordu ben de ya da böyle içi dolu bir kek yapabilirsin ceviz tarçın havuç kuru üzüm falan
gulguzel Mom_87 evet ben de o yüzden buraya sormak istedim lohusa iken hangi tür tatlıları yediniz acaba diye
Mom_87 gulguzel süt ve süt ürünü tükettiğinde benim bebeklerime dokunuyordu. O yüzden hurmalı veya tahinli şeyler yedim bol bol
lenakor gulguzel incir uyutması da çok yedim hafif ve güzel gelmişti bana ama sütümde aşır bir artış görmedim
beyazzkuguu gulguzel fırın kaplarınız varsa onlarda sütlaç yapabilirsiniz fırında güzel ve kolay olur ya da tahinli cevizli üzümlü bir kekte olabilir