Kızlar merhaba öncelikle oğlum ayda bir ateşleniyor ve sık hastalanıyordu enfeksıyona çok yatkın vücudu yanında öksüren biri olsun anında kapar. Alerjiler bağışıklık kanları cölyak vs hersey bakıldı en son fmf den şüphelendiler sağlık ocağında ücretsiz yapılıyormuş bi baktık bitane kan değeri normalin üzerinde çıktı dediler romotolojiye gidin çünkü her ay karın ağrısı halsizlik kronik kansızlık iştahsızlık ateş 38.5-39 oluyordu hem çocuk hem ben hem esım çok yıprandık 3-4 haftada bir acile gidiyoruz sürekli ateşten. Romotoloji doktoruna çok zor randevu bulduk dün götürdük genetik test aldı 2 aya sonuclanıcak dedi ama ben diğer ay gelsin bile istemiyorum yine oğlum hastalanacak ateşlenecek diye geceleri uyuyamıyorum sürekli dua ediyorum ağlıyorum evet günümüzde fmf çok yaygın bir çok çocukta var ama daha kesin ve net tanı da konulamadığı için canımı sıkıyor tanının konulamaması sürecin yavaş ilerlemesi vs sizin tanıdığınız var mı fmf hastası süreç nasıl ilerliyor bir ilaç varmış kullanılıyormuş ömür boyu:(