Acu_ Arkadaşlar florürlü diş macunu kullanan varmı aranızda? Kullandıysanız bebekleriniz kaç yaşındayken başladınız? Hangisini önerirsiniz?
organikirmik Acu_ 1 yaş kontrolünde doktorumuz önerdi florürlü ama içim pek rahat etmedi zaten fırçalatmadı da bekletiyorum biraz daha
voynn Acu_ Dişini düzenli temizlerseniz gerek kalmaz zaten florürlüye bence riske girmeyin öneren var önermeyen var
Usnac1995 Acu_ The humble alıyorum e bebekten. Florür oranı çok iyi. Doktor markette satılan çocuk için colgete bile alabilirsiniz demişti ama florür oranı biraz daha düşükmüş.
maygirl Acu_ doktorumuz Bonny Tinny önerdi çocuklara zarar vermeyecek düzeyde florür içeriyor yutsada sorun olmuyor.Çürüğede içerik dolayısı ile koruyucu.
Acu_ organikirmik ya ben aslında hiç diş doktoruna götürmedim daha ama sanki florürsüzle temizlenmiyor gibi geliyor
Usnac1995 Hep_oyle_olur_zaten Çünkü florürsüz olanlar çürüğü önlemiyor. Doktora gittim de o yüzden size yazmak istedim. Doktor böyle söyledi 🙏🏻
Hep_oyle_olur_zaten Usnac1995 dişlerimi düzenli fircalayan biriyim küçüklüğümden beri . Ama curumeleri hiç onlemedi bende
Acu_ voynn düzenli olarak fırçalıyoruz aslında ama ön dişleri mesela sararıyor gibi onu bile temizlemiyor sanki
Usnac1995 Hep_oyle_olur_zaten Zaten bu mucivezi bir şey değil. Çürüyeceği varsa illa çürür. Fakat florürsüz olandansa florürlü daha iyi bu bir gerçek.
kimbumadam Acu_ 33 aylık yeni geçtim , ve iki azısı çürük.Aşırı pişmanım önce başlamadığım için. sensodyne 0-6 aldım ben tadı güzel.
organikirmik Acu_ Ben de diş doktoruna götürmedim kendi doktorumuz öyle önerdi. Bizim doktor da öyle dedi florürsüz zaten fırçalamanın çok bir anlamı yok demişti
feyzanuur organikirmik aslında osman gönülal macun hiç kullanmasanız bile olur diyor. florürsüz kullanıyoruz ne zaman lekelense çıktı hemen
Acu_ yavruaslanlar iki tane oğlum var biri 2 biri 4 yaşında ikisininde kullanabileceği bişey olsun istiyorum
Acu_ feyzanuur evet başta macunsuz fırçalayın diyolar ve sonrasında macunu yok dencek kdr az kullanın diyolar. Ama sanki temizlemiyor artık. Bide büyük oğlumun dişlerinde çürük olmaya başlamış sanki o yüzden