Seda111 Herkese merhaba güzel anneler ben doğum yapalı 9 gün oldu size bir sorum olcak. Dikişlerimin üstünde şişkinlik oldu sizce bu neden oldu veya benim gibi olan var mı?
Melteminprensesi Seda111 canım benimde sağ tarafımda dikişin tam üstünde olmuştu iltihap kapmış doktor gitmiştim bence sende bi doktora görün ihmal etme
Ceylinnaa Seda111 bende sezeryan olalı 12 gün oldu bende de var biraz şişlik dün gittim doktora zamanla geçer dedi önemli bisey yokmuş
Deletedmom145 Seda111 oluyo canim olmasi normal.ödemdir.hamilelikye alinan karin yaģidir ucu beyazlamişsa patlayacaktir.yaģ gibi sarı sıbı gelicektir.kanli su da gele bilir.mutlaka doktorla danış.bi krem var ondan suruceksin (Visnevski krem) doģru hatirliuorsam.
Melteminprensesi Seda111 iğne ucu gibi bi aletle iltihabı akıttı ve krem vermişti biraz acıdı ama acımadı değil snra geçti kremi kullandıkça
Seda111 Melteminprensesi şuan hastaneye bile gitmekten korkuyorum malum virüsten dolayı. Ama çok korkuyorum ya bilgi verdiğin için teşekkür ederim .
Seda111 Deletedmom145 dikişleri aldırmaya gitcem bakalım verirler krem belki teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
yunusunannesi Seda111 canım aynı şey bende olmuştu sen blrsn ama bnce doktora gitmlsn enfejsyn kapmştı bnmki 1 hafta bekldm gittim tekrr hastnye yatrdı bni 3 gece yattm sn blrsn yine de