minikkelebek4 Bezi bu şekilde bağlayabiliyorum 5 numara 6 da büyük gelmişti bu bezle bacak arasıda kıpkırmızı oluyor ne yapıcam kullanmaya devam mı edicem
Mom_87 minikkelebek4 normal görünüyor… Kızarıklıklar acaba tahriş mi. Bezin kenarlarını dışarı doğru açıyor musunuz
patlakprezervatif minikkelebek4 bantlı bezi aynı numara ile külot bez olarak denediniz mi? Çünkü aralarında kilo farkı var
organikirmik minikkelebek4 o zaman geçin 6ya ama üstten katlayın biraz. Benim oğlum 16 aylık ben hala 5 kullanıyorum 6 da denedim çok yüksek oluyor sevemedim
Mom_87 minikkelebek4 mahrem sayılır ve burası da bir internet platformu. Yanlış anlamayın, bebekler bizim canımız kanımız
patlakprezervatif minikkelebek4 onu da deneyin hem bantlı bezden daha rahat oluyor. Külot bez bel bölgesi lastikli olduğu için tutuyorda bantlı bez kayıyor
haleleyla Lastik izleri muhtemelen sıkıyor benim kızımda 5kullanıyor çok germeyin biraz gevşek bırakın bende sıkınca kızımmm aciiiii diyooooor😊😊😊😊azıcık gevşetiyorum 6da çok büyük oluyorrrr şimdilik iyiyizzzz
minikkelebek4 Mom_87 sadece bacaklar olduğu için sorun olmaz diye düşünmüştüm o yüzfen neden diye sordum sizde yanlış anlamayın