Ays-nn Bu bebelere ne giydiriyorsunuz ya kızlar 🤔 mont aldım sanırım rahat edemedi komple astronot montu var ondada kıpırdayamadığı için sinir oluyor ne giydiricem ben 😂 5 aylığız bu arada ❤️
Oslemm Ays-nn bizde 5 aylığız ama mont giyiyoruz ilk zamanlar kat hat sardım sevmiyor bebde tek mont kullanıyorum canim 😂
Bilge Ays-nn Oslemm kızlar nereden aldınız montu, kızım 4,5 aylık onun bedenine uygun bulamadım hep büyük geliyor
Aselebru1 Ays-nn merhabalar benimde bir kızım var 4 aylık bende lcw aldım polar gibi yumuşak leoparlı çok rahat ediyor hemde 6 9 ay aldım rahat rahat giyiyo tulumuda kalın yumuşak aldım ikisinide çok rahat kulanıyorum ☺️
Ays-nn Oslemm ya benim aldığım mont biraz kalıp gibi durdu ondan rahat edemedi sanırım yumoş bişeyler alıyım en iyisi😀
Guzyagmuru Mont rahatsız yukarı toplanıyo tasımak zor cocukta rahat edemıyo ben polar astronot tulum aldm harıka bıse kalın ve çok rahat tabsıye ederım kesınlıkle bakın
Birprensannesi_ Ays-nn mont gıydırıyorum tulum gıydırıyorum bıde polar bezelye aldım onu gıydırıyorum 5.5 aylıgız ☺️
Durucuk Mangodan aldım bende pek sevmedı kıpırdayamayınca 😅 ama çok tatlı oluyolar öylede oyuncak bebek gıbı😂
habibe_omerasaf Ays-nn ben kozmonot ve peluş olan kozmotlardan ayrı ayrı aldm yağmurlu falan havalarda peluşluyu giydrmiyorm ikiside cok cok sıcak tutuyo hic aklım kalmıyo. İkisinide e bebekten aldm