damlaaa_1 Kızlar bir önceki postumda hamileyim demiştim testim pozitif çıkmıştı dün kan verdim beta hcg 5 çıkmış var mı hamilelik acaba
Elfgrn damlaaa_1 Testi tekrarla 5 ve üzeri gebelik sayılır ama yükselme durumu önemli bu aşamadan sonrası
Bade38 damlaaa_1 Doktorlar 100 üzerinde hamile diyor çünkü 100 e kadar yükselme olsa bile 100 üstüne çıkmadığında kimyasal gebelik yaşanıyor o nedenle siz takip edin kan vererek
Elfgrn damlaaa_1 Düşük rakam ondan diyebilir, 5.67 ile öğrendim ben. Düşük rakam olduğu için kendim doktora gitmeden kan takibi yaptım öyle gittim. Maalesef düşük rakamlarda doktorlar olumsuz konuşabiliyor ümitlendirmemek için.
patlakprezervatif Aysegokturk ben adetimden 10 gün kadar önce kan vermiştim 1,20 çıkmıştı. Adet zamanında 420ydi . Ve iki kanı verdiğim dönemde test yapmıştım negatif çıkmıştı
Elfgrn Aysegokturk adetim düzensiz döngünün 38. Günü mu neydi yanlış hatırlamıyorsam. Kaset testte çıkan silik soluk pembe çizgi ile kan vermeye karar verdim. O sonuçta 5 lerde çıkardı sonucu.
aleynaderin1 damlaaa_1 5 değer idrarda pozitif çıkmaz ya ben her gün yapıyordum pozitifi gördüğüm gün kan verdim 45di ondan önce pozitif olmamıştı