patimum Kızlar normalde bende mamajoo elektrikli vardı vakumu çok yüksek. Şimdi mochi aldım denedim normalde 10 dakikada tek memeden 90 cc gelirken mochi ile 15 dakikada 20 cc zor geldi. Neyi yanlış yapıyorum sütü atttırmak için en uygun modlar hangileri kaç dakika sağım yapılmalı bununla?
aybarsbeyinannesi patimum doğru mod hangisi bende anlamadım ama flanş küçültücü deneyin derim göğüs ölçünüz uymuyor olabilir , aynı sorunu yaşayıp flanş küçüktücü aldım
gurbetteanne10 patimum biseyi yanlış yapmıyorsunuz bende elektrikli pombadan sıkılıp almıştım ama çekim gücü çok az süt gelmedi kullanamadim hiç
patimum aybarsbeyinannesi evet arkadaşlarımda flanş kaynaklı olabilir dedi bide öyle deniyim teşekkür ederimmm
gurbetteanne10 patimum dolap hesabında satılıyor ek parçalari bakın derim buna iyi çekiyor diyenler hem emzirip hem sağanlardır diye düşünüyorum en iyisi lansinoh elektrikli sağma makinesi bir buçuk sene boyunca kullandım çok memnunum
sofyaninannesi Trendyolda var,flanj ölçü ayarı yazın çıkar Bende aynı sorunu yaşadım,flanj değiştirdim eskisine nazaran daha verimli ama istediğim sonucu alamadım Göğsümü daha dolu hissediyorum ama bir çıkıyor 60 cc Yine bir küçük flanj alıp denicem sanırım