gokkus7 sizi çok iyi anlıyorum bende öyleyim iyice araştırdım bende korktuğum için eğer pipinin derisini sıyırdıysanız aşağı doğru rahatça açılıyorsa 1. Muayene de size ameliyat günü veriyorlar mesela bizimkisi öyle değildi yani ben daha önce bebeğimin tepkisini hiç geri sıyırmamıştım ilk doktora gittiğimde öğrendim pipi derisinin tamamen aşağı sıyrılması gerektiğini ki ameliyatta daha rahat hareket edebilmeleri adına bu işlemi yaptırıyorlar biz o yüzden iki kere muayene olduk üçüncüsünde bize ameliyat günü verdiler ameliyat gününde de bütün sünnet edilecek çocukları aynı güne topluyorlar sabah erkenden gidiyorsunuz tabi bundan öncesinde de kan tahlili falan alıyorlar yani ameliyattan önceki muayenelerde kan tahlili alıyorlar ameliyat gününde de sabah erkenden gittiğinizde doktor bey kendisi gelip önce bebeğin pipisini uyuşturuyor iğneyle sonra ameliyathaneye geri dönüp sizden önce uyuşturdu uyuşmuş olan bir çocuğu alıyor sonrasında hemşireler gelip bebeğinize alıyor toplasan bir yarım saat sürmüyordur o kadar kısa zamanda oluyor sünneti sünnette dikişli işlem Klipsli değil ve iki hafta içerisinde de dikişleri tamamen düşüyor doktor kontrole bile çağırmıyor o kadar kendine güveniyor yaptığı işte