Digdemmd Merhaba hanımlar. Oğlum 4 ay 5 günlük. Ve ben uyku eğitimi vermek istiyorum. Sizler uyku eğitimi verdiniz mi ve doğru buluyor musunuz. Birde ne zaman ve hangi metotu uyguladınız? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim 😌
ikos58 Digdemmd bi kendimize uygun bir rutin oluşturduk. 9 da gece mamasını yedirip bezinş değiştiriyorum uyku tulumunu giydiriyorum. Yatağa yatıyoruz melek bebek ninnisiyle hep uyudu arık açtığım an gözler kayıyor. Uyku arkadaşımızı kucağına alıyor emziğini alıyorz yavaş yavaş masal okuyorum sırtını sıvazlıyorum uykuya dalıyor. Emzik istemezse bazen de emerek aynı rutin. 10.30 gibi başlıyoruz 11 de uyumuş oluyor genellikle
FatosLidya Digdemmd merhaba canım, uyku eğitimine 5.aydan itibaren başlanması öneriliyor. İstersen ‘Bebeğiniz uykuyu çok sevecek’ kitabını okuyabilirsin sana yardımcı olacaktır, ben okuyorum kızım 3 aylık henüz baslamadım
shdemir ikos58 Ben oglumu sallayarak uyutuyorum ama benim oglumda sadece bu ninniyle uyuyor aylardır😊
ikos58 Digdemmd sana tavsıyem uykusu gelmeden bebegıını zorlama gozlerını ovusturmaya baslayınca uyutmaya calıs ☺️
Karides Bende bebek dönencesi aşdım inşallah uyku düzeni oluşturabilirim. 27 günlük henüz. 40 ı çıkmasını bekliyorum