ozlem109 Kolik bebeğim var üç aylık olduk akşamları sürekli ağlıyoruz nasıl sakinleşiriz bilgisi olan yazabilir mi
maryyt ozlem109 bizimde kolik sanırım 3 aya kadar nasıl geldiniz biz daha 1 aylığız ama perişan durumdayım sadece akşamları değil tüm gün huzursuz ve ağlamalı
fleease maryyt bizimki de aynı 50 günlük oğlum uyumadığı ve beslenmediği zamanlarda sürekli ağlama modunda perişan haldeyim.
ozlem109 maryyt kullanmadığım gaz damlası kalmadı ama hiçbir ise yaramadı daha çok gaz yaptılar o yüzden sadece rezene kullandım hem kendim hem kızım azcık rahatladı sürekli akşamları sürekli kucakta gezmek istiyo doktora götürdük doktor 4. Aydan sonra düzelir dedi inşallah
dmlhr2018 Benim oğlum da öyleydi her gün bişey araştırırdım maalesef kesin çözümü zaman. Onun dışında gaz damlaların, emzirdikten sonra mutlaka gazını çıkartma, biz kimyon ve rezene çayı da yapardık onu da verirdim. Bunlar bir nebze olsun rahatlatırdı
goktug12b Merhabalar Allah kolaylık versin benim bebeğim de kolikti gaz damlaları felan hepsi boş bir işe yaramadı bizde ılık duş karnına masaj zeytinyağı ile ve kriz anlarında anne kucağında sakinleştirme kucağa alıp evin içinde sakince turlayacaksınız birde dışarıyı çok seviyorlar ksrnı tok olunca dışsrıda uyumaya bayılıyorlar biz şu anda 9 aylığız 4. Ayda atağımız bitmişti 🥲🥲 sakin olun stres yapmayın inanın geçiyor
ozlem109 goktug12b evet doktor bize de 4. Ayda geçeceğini söyledi ama akşamları cok zor oluyor gazı nasıl rahatlar diye yapmadığım şey kalmadı