feyzas Bu süre ne zaman azalır anneler ya . 9 gün falan oldu başlayalı ama oyalanacak bişey yoksa oturmak istemiyor. Bişeyler buluyoruz kakasını çişini yapıyor yaptığı gibi dökmek istiyor klozete by by falan yapıyoruz. Ben de devamı vardır diye tekrar oturtuyorum. Yani bizim gibi yapıp hemen çıksın istiyorum ama ne kadar sürer bilmiyorum. 33 aylık bu arada konuşmuyor
acimavi feyzas yani tuvalette biraz zaman geçirmek gerekiyor, hemen boşaltamayabilir bağırsaklarını. Kızım 5,5 yaşında ortalama bizim kadar sürede bitiyor artık tuvaleti ama 4 yaşında iken onun yanında oturup sohbet ediyorduk bitirene kadar
nadidelifora feyzas benim kızım 33aylik. Bizim gibi yapıp çıkmaya iki-üç aydır falan başladı. Eğitimi vereli bir yıl olacak nerdeyse. Şimdi şöyle önce çocuk tutmayı ve gelince kendisi söylemeyi öğrenecek ki gidip yapıp çıksın. Bunlar yavaş yavaş olan şeyler. Şuan normal olanı bu. Oturunca komut verip göndermesi bile biraz zaman alıyor başlarda. Doğal süreç böyle merak etmeyin🌸
adaatuna feyzas biz 22 aylıkken lazımlıkla alışmıştık kitap okuyorduk sohpet ediyorduk kitaplar baya işimizi görüyordu her tuvalete gidişte hikaye okuyorduk
feyzas nadidelifora Doğrudur ben biraz aceleciyim sanırım 🙈 bir de mesela oyun alanına veya bi mekana gitsek orda napcam onu da bilmiyorum şu an sadece evde ve anneannesinde yapıyor. Aparat şart mı acaba klozetten korkuyor. Hatta ne zaman dışarı çıksak tutuyor çişini
feyzas adaatuna Evet ben de bi şekilde oyalıyorum ama hani sadece bi ihtiyaç gibi yapıp çıksın istiyorum 😂
nadidelifora feyzas zaten yavaş yavaş arası açılıyor öyle sürekli çişe gitmiyorlar. Benim çocuklar zaten dışarıda kaka yapmazlar sağolsunlar😂 ben kızımda hep katlanabilir lazimlik kullandım. Sitenin parkına gitmekle basladik ilk dışarı çıkmaya. Ordada arabada lazimlik oluyordu eve çıkmadan arabada hallediyordum. AVM gibi yerler de hep lazimlik kullandım açıkçası. Zaten lazimlik klozet üstü aparatı da oluyordu. Oylelikle hallettik. Oğlum da pet şişeye de yaptırdığım oldu. Asla çocuğunu oraya buraya işeten annelerden hoşlanmıyorum. Sizde başta bu şekilde alıştırssnız sonra rahat edersiniz. Şimdi evden çıkmadan yapıyoruz 3-4 saat idare ediyor o bizi. Zamanla sizde böyle olacaksınız 🌸
adaatuna feyzas ağustosta tuvalete alıştı hala 10 saat oyalanıyo oyuncaklarını alıp çıkıyor tuvalete kitabını alıp uzn uzun okuyor 29 aylık😂😂
feyzas nadidelifora Anladım ben de bi aparat alsam iyi olur. Bu arada ben ilk günden beri dışarı çıkardım hep ama hiç dışarda yapmadı çiş falan tutuyo nedense
nadidelifora feyzas neden olacak annesi..zamanlama doğru kasları hazır tuvalet bilinci oturmuş 🥰 maşallah 🧿