Gzlky Kızlar bu kaşık mamasını kullanan varmı 7 tahıllı ne kadar ölcek yapıyorsunuz birde kaç aylık bebeklere veriliyor acaba
Sevgi1 Gzlky tahilli sevmiyo bebeğim muzlu ve sade seviyor bide tahilli geçmiyor biberondan haberin olsun
Ecerg Gzlky canım kutunun yan yüzeyinde yapılış şekli var ona göre göz kararı yapabilirsin☺️ herhangi besin alerjisi yoksa 6 aydan itibaren verebilirsin. İçine meyve püresi ilave ederek kullanıyorum 🌸☺️
Usya34 Gzlky Kızım 8 aylık olacak. Yatmadan veriyorum. 1 çorba kaşığı arı mama, üzerini 3 parmak geçecek kadar su koyuyorum göz kararı. Çok fazla yapmıyorum benim kızıma yetiyor bu ölçü 😊
Gzlky Ecerg besin alerjisi varmı bilmiyorum ama yaptım duru oldu biberonla vereyim o zaman kaşıkla verdim sevmedi
Ecerg Gzlky canım 3-4yemek kaşığı mamadan koy, 1 çay bardağının ¾ kadar su koyarak pişir çok katı olursa muhallebi haline gelesiye göz kararı az az su ekle
[silindi] Ballı irmikli olanı begeniyo kızım içine bazen meyve bazen cicibebe koyup veriyorum sade olarak çok nadir veriyorum