cgdm18 Çıldırıcam az kaldı yani asla yumurta yemiyo peynir yediremiyorum önceden yediği şeyleri şuan seçiyo ve ağzını açmıyo aynı durumu yaşayan var mı ?
semanurmevasu cgdm18 benim kızımda ne yumurta ne peynir yemiyo aynı durumdayız hatta yemek reddi başladı
aylaa26 cgdm18 oluyor bir süre vermeyin sonra tekrae başlarsınız bu sürede pankek felan yapıp yedirin peynirli pankek normal pankek vs zorlamayın
beginnerrmomm cgdm18 her şeyi hüpleten çocuk yok oldu gitti iştahsız bir bebeğe dönüştü en nefret ettiği şeyde yumurta
myangelson cgdm18 evet aynisiydi sonra baktım 1 tane azı diş çıkarttı. Tam düzeldi derken sonra yine gitti iştah hem diş çıkartıyor hem hasta oldu. Şimdi düzeldi de çok şükür yavaş yavaş yemeye başladı. İnsan gerçekten çok üzülüyor 🥺
dmlmrt8 Aynı durum bizdede başladı herseyi yiyen oğlum şimdi 2 kaşık zor yiyor diliyle ittiriyor ağzına alıp yere atıp kendi alıp yiyor değişik huyları başladı ama gün içinde toplasan 1 kase yemek yemiyordur nasıl yapıcaz
cgdm18 dmlmrt8 ben çözüm bulamadım ama etrafımdaki deneyimli annelerin hepsi canı ne isterse yesin yemek istemiyosa zorlama dediler ama işte içim rahat etmiyo ki yemiceğini bildiğim halde güzel güzel tabak hazırlıyorum😃
cgdm18 myangelson gerçekten hem sinirlerin bozuluyo hem üzülüyosun şuan teklşf ediyorum istemezse ikinci kaşığı vermiyorum zorlamicam bakalım düzelir diyolar
myangelson cgdm18 aynen öyle daha iyi yoksa reddediyorlarmis bende çok zorlamadım bir kaç kez teklif ettim istemiyorsa bıraktım