bezelyetanesi Canım çok normal böyle hissetmen vücudun hiç olmadığı kadar yorgun düşüyor. Hayatında hiç bu kadar uykusuz ve aç kalıp saatlerce ayakta durmadın, beynin tam gaz güç harcıyor. Ben de çok kötü olmuştum aklımı kaybedeceğimi düşündüm kaç kere çok korkunç zamanlardı çok şükür ki ilerleyen süreçte geçti artık alıştığım için normal hissediyordum. Hatta saçma ve komik bir şey anlatayım. Haftasonuydu eşimle salonda karşılıklı oturuyorduk her zaman ki gibi kucağımda emzirme yastığında oğlumu emziriyordum saatte epey bi geçti sabah 3-4 felan her neyse loş ışık açık felan aşırı sessiz bir gece. Eşimle sessizce sohbet ederken bi anda yüzüme odaklanıp aşkım gözlerin sipsiyah olmuş dedi ben korkudan kalp krizi geçirecektim zannediyorum ki bayağı böyle gözlerimin beyazı felan siyah oldu ifrite felan döndüm 😂😂 Allahım ben korkudan başladım ağlamaya eşim anlam veremiyor ben diyorum saçmalama ne diyorsun sen felan hala ağlıyorum meğersem demeye çalıştığı şey göz altlarımın yorgunluktan mosmor olduğuymuş ama gel de bunu lohusa ve uykusuz bir anneye anlat😂