momyyorgun Kızlar lazere ilk kez girdim girdiğim günden beri heryerim çok fena kaşınıyor kaşıdıkça kabardı , alerjik bişey mi acaba doktora gitmeli miyim bilemedim
3kedili2bebekli momyyorgun jiletle almayı nasıl hala oneriyor güzellik uzmanları anlamıyorum tahriş olmuş kaşımayın makinayla kısaltma yapınca bu hiç olmuyor ilk gittiğim merkez jiletle aldirmisti bundan beter oldum hiç dokulmede olmadı 2. Gittiğim merkez kesinlikle jilet yasak arada çıkanları dahi almyacaksin jiletle dedi makinayla aldım çok güzel dokuldum hamileyim yine de çıkmadı hic
zeynep1401 momyyorgun çünkü bende dedim acaba jiletten kaynaklı mi oldu acaba bende 2. Seansima gittim böyle durumla karşılaşmadım sadece jilet kaynaklı belimde ufak sivilcelenmeler oldu. Acaba sürdükleri jel alerji yapmış olabilirmi hiç yaptırdığınız yere danışınız mi
momyyorgun zeynep1401 kıl kökleri patlıyor normal dediler ama bana öyle gelmedi jel sürmeden yaptılar ateşli lazer
zeynep1401 goldengate evet isterseniz bi cildiyeye görünün içiniz rahat etsin korkulacak bisey değilse bile @momyyorgun
Kubradt @“momyyorgun” bende 2 kez oldu bu. 1 hafta içinde azalarak bitti. Doktor gerekli mi bilmiyorum.