feyzanuur selam arkadaşlar. yarın pazartesi ve yaza az kaldı. benimle diyete girmek isteyen, birbirimizi motive etmeli, tabak fotoğrafı atmalı diyet arkadaşları arıyorum🥲ben iradeliyimdir,yanımdakini de motive ederim. yoldaş iyi oluyor bu süreçte 👀
Zambakcicegi_ feyzanuur ben de çok isterim ama asla iradeli olamıyorum bi anım diğer anımı tutmaz gene de denemek istiyorum 😁
gizemyaren0 feyzanuur her pazartesi günü diyete başlıyorum Çarşamba günü bırakıyorum 60 kiloyum 55 kilo hedefim
sonnenblume feyzanuur başlayalım inşallah 🥰 şuan muhtemelen 68 kiloyum boyum 163😐 kademeli hedef belirlemek istiyorum. 65 i görürsem motive olur 60 a kadar inerim inş🥹 sen emziriyor musun
feyzanuur sonnenblume evet emziriyorum ama aktif değil benimki büyüdü artık😄 ben de 1.66 72-75 arası gidip geliyorum. 10 kilo kadar vermem lazım
sonnenblume feyzanuur süt azaltmadan sağlıklı ilerlemek gerek demek ki. Chatgpt ile ara ara konuşuyorum 😅 liste çıkarttırıyorum yapılacak vs 🙂 aslında hiç yerinde yerimde durmuyorum çok hareketliyim ama çokta acıkıyorum güzel yiyorum 😢