alyazlhaygtt Bıktım ya gerçekten bu iki aşamalı giriş nasıl kapanıyor bilen var mi kapatamıyorum da şimdi de çocuklarım gözükmüyor randevu almam lazım çocuklarım görünmüyor bu nasıl sacmalık başına gelen var mı ??
Slmm2006 alyazlhaygtt Çocuklar görünmeyince nasıl oluyor bilmiyorum. Ama e nabız ı yüklemek kolay geldi. Enabız uygulamasını yükledim. Hiç bilgi girmiyorum. Direk benim bilgilerim çıkıyor. Profilerde de çocuklarım var. Ordan direk randevuya tıklayınca mhrsye yönlendiriyor. Hiç şifre ya da iki aşamalı giriş istemiyor. Bi deneyin isterseniz.
patlakprezervatif alyazlhaygtt edevlet’i açınca profilim oradan da çift aşamalı girişi kapat seçeneği var
Teletabianteni alyazlhaygtt iki aşamalıyı kapatırsanız randevu alamazsınız. E nabizı ararsanız güncellerler, çocuklarınız görünür
patlakprezervatif alyazlhaygtt ben mhrs’de o şekilde görüyorum. Enabızda da yetkili olduklarım da çıkıyor
patlakprezervatif alyazlhaygtt Mhrsyi açınca menü kısmını seçin enabızda da direkt ana ekranda yuvarlak olan yerde çıkıyor
Gul-42 alyazlhaygtt ayarladan cocuklar profılıne gecıs yapacaksın kapanmaz kapanırsa randevu alınmıyor