Ya arkadaşlar hala korona virüsünün ciddiyetini anlamamış hasta olduğunu bile bile topluma karışmaya çalışan mahluklara sesleniyorum sizlere hakkım helal değil sizin yüzünüzden insanlar ne kadar zor durumda hala anlayamıyorsunuz o beyninize girmiyor Konya’da karantina altına alınanyurttan kaçmaya çalışanlar kapıları zorluyor polisle arbede yaşıyorlar İstanbul’da da karantina yurtlarına bir çok polis daha görevlendirildi siz hala neyi anlamayıp kaçmaya çalışıyorsunuz ailenizi de mi düşünmüyorsunuz . Yazık zaten asker polis doktor ölsün önemli mi siz yeter ki evlerinize kaçın orda ölün hangi zihniyet bunu yapar ya sadece siz ölseniz belki böyle beyinsizlerden kurtulur millet ama bu toplumu da sürüklüyorsunuz sözüm bu karantinaya karşı çıkan kaçmaya çalışan o şahıslaradır . Hakkım helal değil ben bile çocuğumun ihtiyacı için dışarı çıkarken bile kara kara düşünüyorum çıkmamaya çalışıyorum nolur biraz daha empati lütfen ya kuruluş 5000vaka olacak diye tahmin yürütüyor lütfen lütfen lütfen Evden çıkmayın gerekmedikçe