BurcuKucuk uykusuzanne__ valla henüz bir şey yapamadım, midem çok bulanıyor, oğlumun da ödevleri var yarına ama yapabilirsem mantı açmayı düşünüyorum 😂
KayraVeAnnesi_06 uykusuzanne__ Anneme geldim sürekli keşfetime düşün bir yemek vardı onu deneyeceğiz “Gırık” birde çorba yapacağız 🥟🫕
Minikcikler00 uykusuzanne__ bende çocukları dışarı çıkarma bahanesiyle çıkalım dedim yemek yok dışarıda yeriz diye düşünüyorum eşim sürpriz yapmazsa😅😅
BurcuKucuk KayraVeAnnesi_06 ayyy çoookkk severim, dur hamileliğimi kullanarak Diyarbakırlı bir arkadaşım var ona yaptırayım 😂
Minikcikler00 KayraVeAnnesi_06 onu bende çok gördüm ama nasıl olur bilemedim şimdiden afiyet olsun canım
KayraVeAnnesi_06 uykusuzanne__ Bende görüyordum ama ilk defa deneyeceğiz bakalım . Diyarbakır yöresine ait bir lezzet
KayraVeAnnesi_06 BurcuKucuk Ben hiç yemedim denemedim , ama şuan sürekli keşfettimde çıkıyor . Babam böyle şeyleri denemez yemez şuan şehir dışında anneme geldim deneyeceğiz inşallah güzel olur 🫶🏻
KayraVeAnnesi_06 Minikcikler00 Herkes çok övüyor ya bende yemedim hiç denemedim ilk olacak inşallah severiz . Burdan yorum atarım ☺️